Blacha / forma do pieczenia pizzy i ciasta okrągła SNB czarna 27,5 cm

W magazynie

cena:
9,70 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Blacha do pieczenia pizzy przyda się przy przygotowywaniu tego włoskiego dania, a także innych smakowitych wypieków.


Wymiary formy do pieczenia pizzy:
- średnica: 27,5 cm

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: SNB
Identyfikator: 227430

Opis produktu

Sekret idealnej włoskiej pizzy tkwi... w cieście. Blacha do pieczenia pizzy pomoże Ci przygotować dla domowników lub gości najlepsze ciasto na pizzę.


Prawdziwa włoska pizza, choć nie jest daniem zawierającym ekskluzywne, drogie składniki, jest jednym z najpopularniejszych dań na całym świecie. Możemy ją przygotować również w domowych warunkach - potrzebna będzie blacha do pieczenia pizzy, kilka podstawowych składników i trochę chęci. Pieczenie pizzy na blasze w domowym piekarniku naprawdę nie jest trudne.


Dobrze upieczona pizza wprost rozpływa się w ustach. Cienkie i chrupiące ciasto nie wchłania sosu i dodatków. Przyprawiony mieszanką ziół pomidorowy sos miesza się smakiem z ulubionymi dodatkami. Znasz kogoś, kto jest w stanie oprzeć się pokusie zjedzenia świeżutkiej, gorącej pizzy?



  • Blacha posiada warstwę ochronną "non-stick", przez co zapobiega przypalaniu pizzy i pozwala na swobodne wyciągnięcie jej ze środka.

  • Materiał, z którego wykonana jest blacha, nie reaguje z żywnością i nie przekazuje pizzy żadnych szkodliwych i niepożądanych elementów ani aromatów.

  • Nieprzywierająca powłoka blachy jest łatwa w utrzymaniu czystości.


Kup już teraz blachę do pieczenia pizzy i jedz przysmaki włoskiej kuchni tak jak lubisz. I kiedy chcesz!


Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Wiele piekarników (zwłaszcza starszego typu) nierównomiernie rozprowadza ciepło, przypalając ciasta od spodu. Aby tego uniknąć wystarczy wysypać na blasze od piekarnika równą warstwę soli i na niej umieścić blachę z wypiekiem.

Sól łatwo się nagrzewa i dobrze oddaje ciepło dzięki czemu temperatura pod blachą z ciastem jest równa.