Blacha / forma do pieczenia pizzy okrągła SNB czarna 30 cm

W magazynie

cena:
10,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Blacha do pieczenia pizzy przyda się przy przygotowywaniu tego włoskiego dania


Wymiary blachy do pizzy:
- średnica: 30 cm,
- wysokość: 3 cm

Blacha idealna do przygotowania średniej pizzy dla 3 osób.

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: SNB
Identyfikator: 4400004148

Opis produktu

Sekret idealnej włoskiej pizzy tkwi... w cieście. Blacha do pieczenia pizzy pomoże Ci przygotować dla domowników lub gości najlepsze ciasto na pizzę. Blacha do pizzy o średnicy 30 cm pozwoli na upieczenie pizzy dla 3 osób.


Prawdziwa włoska pizza, choć nie jest daniem zawierającym ekskluzywne, drogie składniki, jest jednym z najpopularniejszych dań na całym świecie. Możemy ją przygotować również w domowych warunkach - potrzebna będzie blacha do pieczenia pizzy, kilka podstawowych składników i trochę chęci. Pieczenie pizzy na blasze w domowym piekarniku naprawdę nie jest trudne.


Dobrze upieczona pizza wprost rozpływa się w ustach. Cienkie i chrupiące ciasto nie wchłania sosu i dodatków. Przyprawiony mieszanką ziół pomidorowy sos miesza się smakiem z ulubionymi dodatkami. Znasz kogoś, kto jest w stanie oprzeć się pokusie zjedzenia świeżutkiej, gorącej pizzy?


  • Blacha posiada warstwę ochronną "non-stick", przez co zapobiega przypalaniu pizzy i pozwala na swobodne wyciągnięcie jej ze środka

  • Materiał, z którego wykonana jest blacha, nie reaguje z żywnością i nie przekazuje pizzy żadnych szkodliwych i niepożądanych elementów ani aromatów

  • Nieprzywierająca powłoka blachy jest łatwa w utrzymaniu czystości

Kup już teraz blachę do pieczenia pizzy i jedz przysmaki włoskiej kuchni tak jak lubisz. I kiedy chcesz!

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Po co przesiewa się mąkę do wypieków? Przesiewanie to świetny sposób aby wypiek nabrał pulchności. Przesiana mąka nabiera powietrza i jest mniej zwarta. Ponadto przesianie powoduje, że sypkie składniki lepiej się łączą i ogranicza ryzyko zakalca.