Blacha / forma do pieczenia pizzy okrągła SNB czarna 30 cm

Brak w magazynie

cena:
9,90 zł
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Blacha do pieczenia pizzy przyda się przy przygotowywaniu tego włoskiego dania


Wymiary blachy do pizzy:
- średnica: 30 cm,
- wysokość: 3 cm

Blacha idealna do przygotowania średniej pizzy dla 3 osób.

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: SNB
Identyfikator: 4400004148

Opis produktu

Sekret idealnej włoskiej pizzy tkwi... w cieście. Blacha do pieczenia pizzy pomoże Ci przygotować dla domowników lub gości najlepsze ciasto na pizzę. Blacha do pizzy o średnicy 30 cm pozwoli na upieczenie pizzy dla 3 osób.


Prawdziwa włoska pizza, choć nie jest daniem zawierającym ekskluzywne, drogie składniki, jest jednym z najpopularniejszych dań na całym świecie. Możemy ją przygotować również w domowych warunkach - potrzebna będzie blacha do pieczenia pizzy, kilka podstawowych składników i trochę chęci. Pieczenie pizzy na blasze w domowym piekarniku naprawdę nie jest trudne.


Dobrze upieczona pizza wprost rozpływa się w ustach. Cienkie i chrupiące ciasto nie wchłania sosu i dodatków. Przyprawiony mieszanką ziół pomidorowy sos miesza się smakiem z ulubionymi dodatkami. Znasz kogoś, kto jest w stanie oprzeć się pokusie zjedzenia świeżutkiej, gorącej pizzy?


  • Blacha posiada warstwę ochronną "non-stick", przez co zapobiega przypalaniu pizzy i pozwala na swobodne wyciągnięcie jej ze środka

  • Materiał, z którego wykonana jest blacha, nie reaguje z żywnością i nie przekazuje pizzy żadnych szkodliwych i niepożądanych elementów ani aromatów

  • Nieprzywierająca powłoka blachy jest łatwa w utrzymaniu czystości

Kup już teraz blachę do pieczenia pizzy i jedz przysmaki włoskiej kuchni tak jak lubisz. I kiedy chcesz!

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Wałkowanie bywa niewdzięcznym zajęciem, gdyż ciasto niekiedy lubi lepić się do wałka, a w cieście tworzą się dziury. Sposobem na poradzenie sobie z tym wyzwaniem jest włożenie wałka do zamrażalki na około godzinę przed planowanym wałkowaniem ciasta. Ciasto nie będzie przywierać do wałka.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!