Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Chlebak metalowy z bambusową pokrywą czerwony + puszka na herbatę z przegródkami

W magazynie

cena:
69,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Pojemnik porcelanowe do przechowywania żywności pozwolą zachować świeżość produktów na dłużej


Skład i wymiary zestawu:
1 x puszka o wymiarach 18 x 15,5 x 6 cm
1 x chlebak o wymiarach 34 x 18 x 15,5 (wysokość) cm
Identyfikator: GRA00003832

Opis produktu

Zapach ciepłego, świeżego i rumianego bochenka chleba kojarzy się z domem rodzinnym. Odpowiednio skonstruowany chlebak pozwoli dłużej cieszyć się świeżością pajdy ulubionego chleba.


Chlebak z bambusową pokrywką to propozycja marki Altom Design. Zaprojektowany z myślą o tych, którzy chcą, aby ich pieczywo zachowało świeżość na dłużej. Chlebak zapobiega wysychaniu pieczywa, stanowi również estetyczny element wystroju kuchni.



  • Praktyczny kształt sprawia, że chlebak jest ustawny.

  • Dzięki specjalnej metodzie malowania, chlebak ma zwiększoną odporność na korozję, a kolor pozostaje intensywny na długi czas.

  • Chlebak z pokrywą bambusową zapobiega czerstwieniu pieczywa oraz rozwojowi pleśni.

  • Specjalna pokrywa może być wykorzystywana również jako deska do krojenia pieczywa.

  • Chlebak został wykonany z materiałów bezpiecznych, nie powoduje zmiany walorów smakowych oraz zapachowych pieczywa.

  • Budowa chlebaka zapewnia łatwe czyszczenie.

  • Trwała, ale lekka konstrukcja sprawia, że chlebak można łatwo przenosić.

  • Występuje w trzech modnych kolorach, wszystkie ze złotymi napisami.

  • Wysoka jakość wykonania oraz modna dekoracja pojemnika sprawiają, że będzie ozdobą kuchennych półek oraz blatów.

  • Idealnie pasuje do nowoczesnych wnętrz, nawet bardzo minimalistycznych.

  • Stanowi komplet z puszkami stożkowymi do kawy, herbaty i cukru.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Latem, gdy świeże zioła obrodzą w ogródkach i na straganach, warto pomyśleć w przygotowaniu zapasu na zimę. Zioła myjemy, osuszamy i siekamy. Umieszczamy w pojemnikach do mrożenia lub wkładamy do pojemników na lód i dopełniamy wodą. Zamrażamy. W ten sposób możemy przechowywać natkę pietruszki czy koperek nawet do 6 miesięcy.