Chlebak metalowy z pokrywą bambusową Altom Design czarny

Brak w magazynie

cena:
129,90 zł
pi-clock-svg Wysyłka
48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Czarny chlebak z bambusową pokrywą – styl i nowoczesność w Twojej kuchni


Wymiary chlebaka:
długość - 38 cm
szerokość - 24 cm
wysokość - 20 cm
Marka: Altom Design
Identyfikator: 020401752

Opis produktu

Zapach ciepłego, świeżego i rumianego bochenka chleba kojarzy się z domem rodzinnym. Odpowiednio skonstruowany chlebak pozwoli dłużej cieszyć się świeżością pajdy ulubionego chleba.


Chlebak z bambusową pokrywką to propozycja marki Altom Design. Zaprojektowany z myślą o tych, którzy chcą, aby ich pieczywo zachowało świeżość na dłużej. Chlebak zapobiega wysychaniu pieczywa, stanowi również estetyczny element wystroju kuchni.



  • Praktyczny kształt sprawia, że chlebak jest ustawny.

  • Dzięki specjalnej metodzie malowania, chlebak ma zwiększoną odporność na korozję, a kolor pozostaje intensywny na długi czas.

  • Chlebak z pokrywą bambusową zapobiega czerstwieniu pieczywa oraz rozwojowi pleśni.

  • Chlebak został wykonany z materiałów bezpiecznych, nie powoduje zmiany walorów smakowych oraz zapachowych pieczywa.

  • Budowa chlebaka zapewnia łatwe czyszczenie.

  • Trwała, ale lekka konstrukcja sprawia, że chlebak można łatwo przenosić.

  • Wysoka jakość wykonania oraz modna dekoracja pojemnika sprawiają, że będzie ozdobą kuchennych półek oraz blatów.

  • Idealnie pasuje do nowoczesnych wnętrz, nawet bardzo minimalistycznych.



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby uzyskać piękny kolor pisanek nie trzeba sięgać po sztuczne barwniki. Równie dobry efekt można uzyskać stosując naturalne produkty spożywcze.

Kolor żółty otrzymamy dodając do wody z gotującymi jajkami kurkumy lub curry, zielony – liście szpinaku, różowy/czerwony – sok z buraka a niebieski – owoce tarniny lub zastępując wodę wywarem z czerwonej kapusty z dodatkiem łyżki octu.