Chochla emaliowana Silesia 32 cm

Zobacz film

W magazynie

cena:
22,50 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna i funkcjonalna chochla ułatwi nalewanie zupy z głębokich naczyń.



Długość chochli - 32 cm


Dowiedz się jak zbudowane są naczynia emaliowane i poznaj praktyczne wskazówki dotyczące ich użytkowania. Pobierz instrukcję.



Marka: Silesia
Identyfikator: 02050159

Opis produktu

Kuchnia to serce każdego domu. Tu z pasją tworzysz nowe dania, aby oczarować podniebienia najbliższych. W Twojej kuchni nie może zabraknąć małych pomocników kuchennych, które znacznie ułatwią Ci pracę. Chochle do zupy i łyżki wazowe to kuchenne akcesoria niezbędne w każdym domu. Polska kuchnia słynie bowiem ze smacznych i pożywnych zup, które gotowane są najczęściej w dużym garnku, w większych ilościach.


Funkcjonalna, emaliowana chochla ułatwia nalewanie domowych zup z garnka do wazy lub na talerze. Jest zupełnie bezpieczna dla alergików, nie wchodzi w reakcję z kwasami, a jej gładka, szklista powierzchnia uniemożliwia gromadzenie i namnażanie się bakterii.



  • Poręczna chochla do zupy wykonana jest z emaliowanej stali, dzięki czemu jest trwała i higieniczna.

  • Jest przystosowana do głębokich naczyń.

  • Posiada długą rączkę, dzięki której zachowasz bezpieczeństwo podczas nalewania gorących zup.

  • Wyposażona w praktyczny haczyk, umożliwiający zawieszenie w dogodnym miejscu w kuchni.

  • Trwała i higieniczna powłoka emaliowana zapewnia łatwe czyszczenie chochelki, można ją również myć w zmywarce.

  • Dzięki powłoce szklistej, jaką jest emalia, chochla jest zupełnie bezpieczna dla alergików, może też być zanurzona w garnku z zupą, bo nie wchodzi w reakcję z pożywieniem.

  • Pasować będzie do innych elementów emaliowanych, a także do kuchni zaprojektowanych zgodnie ze współczesną myślą wnętrzarską.



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Żeby ładnie i równo pokroić ciasta z kremem czy torty należy użyć noża z długim ostrzem, uprzednio namoczonego w gorącej wodzie a następnie wytartego do sucha. Dzięki temu kawałki ciasta będą miały równe brzegi i nie będą zgniecione.