Chochla emaliowana Silesia Rybnik

Zobacz film

W magazynie

cena:
19,50 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna i funkcjonalna chochla ułatwi nalewanie zupy z głębokich naczyń.



Długość chochli - 32 cm


Dowiedz się jak zbudowane są naczynia emaliowane i poznaj praktyczne wskazówki dotyczące ich użytkowania. Pobierz instrukcję.



Identyfikator: 02050159

Opis produktu

Kuchnia to serce każdego domu. Tu z pasją tworzysz nowe dania, aby oczarować podniebienia najbliższych. W Twojej kuchni nie może zabraknąć małych pomocników kuchennych, które znacznie ułatwią Ci pracę. Chochle do zupy i łyżki wazowe to kuchenne akcesoria niezbędne w każdym domu. Polska kuchnia słynie bowiem ze smacznych i pożywnych zup, które gotowane są najczęściej w dużym garnku, w większych ilościach.


Funkcjonalna, emaliowana chochla ułatwia nalewanie domowych zup z garnka do wazy lub na talerze. Jest zupełnie bezpieczna dla alergików, nie wchodzi w reakcję z kwasami, a jej gładka, szklista powierzchnia uniemożliwia gromadzenie i namnażanie się bakterii.



  • Poręczna chochla do zupy wykonana jest z emaliowanej stali, dzięki czemu jest trwała i higieniczna.

  • Jest przystosowana do głębokich naczyń.

  • Posiada długą rączkę, dzięki której zachowasz bezpieczeństwo podczas nalewania gorących zup.

  • Wyposażona w praktyczny haczyk, umożliwiający zawieszenie w dogodnym miejscu w kuchni.

  • Trwała i higieniczna powłoka emaliowana zapewnia łatwe czyszczenie chochelki, można ją również myć w zmywarce.

  • Dzięki powłoce szklistej, jaką jest emalia, chochla jest zupełnie bezpieczna dla alergików, może też być zanurzona w garnku z zupą, bo nie wchodzi w reakcję z pożywieniem.

  • Pasować będzie do innych elementów emaliowanych, a także do kuchni zaprojektowanych zgodnie ze współczesną myślą wnętrzarską.



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeżeli chcemy, aby ugotowany wywar był klarowny należy go ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie dodać do niego ubite białka z dwóch jajek. Na koniec podgrzewamy i mieszamy. Cząsteczki białka otoczą szumowiny i z łatwością je usuniemy z użyciem szumówki lub sita.