Chochla do zupy / chochelka łyżka wazowa nylonowa Altom Design kolekcja Spiżarnia Pani Domu czerwona

Brak w magazynie

cena:

Normalna cena: 5,80 zł

Special Price 3,49 zł

pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna i funkcjonalna chochla do zupy ułatwia codzienne przygotowywanie domowych posiłków


Parametry chochli:
długość - 31 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Spiżarnia Pani Domu marki Altom Design w skład której wchodzą garnki i tekstylne akcesoria kuchenne (fartuchy, łapki, rękawice) oraz produkty szklane: słoiki twist i weck na przetwory, butelki na oliwę i inne produkty płynne oraz słoiki i butelki do picia, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Spiżarnia Pani Domu
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0207015446

Opis produktu

Chochle do zupy i łyżki wazowe to kuchenne akcesoria niezbędne w każdym domu. Polska kuchnia słynie ze smacznych i pożywnych zup - stylowa, wytrzymała i funkcjonalna chochla ułatwia nalewanie domowych zup na talerze domowników i gości


Kuchnia to serce każdego domu. Tu z pasją tworzysz nowe dania, aby oczarować podniebienia najbliższych. W Twojej kuchni nie może oczywiście zabraknąć małych pomocników kuchennych, które znacznie ułatwią Ci pracę. Z najnowszą kolekcją narzędzi kuchennych stworzysz niezwykle funkcjonalne i nowoczesne kuchenne królestwo.


  • lekka, poręczna i praktyczna nylonowa chochla do zupy nie rysuje powierzchni garnków, będąc bezpieczną dla ich powierzchni

  • łyżka wazowa wykonana jest z wytrzymałego nylonu, dzięki czemu jest trwała i odporna na działanie wysokich temperatur

  • chochla posiada długą rączkę, dzięki której zachowasz bezpieczeństwo podczas nakładania gorących potraw

  • łyżka wazowa posiada praktyczny otwór umożliwiający zawieszenie jej w podręcznym miejscu w kuchni.

  • trwały i higieniczny nylon, zapewnia łatwe czyszczenie chochelki


Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Specyficzny smak ryby można rozmaicie podkreślić. Najczęściej stosuje się: pieprz czarny, sól, natkę pietruszki, sok z cytryny lub pieprz cytrynowy. Warto również użyć wyrazistych ziół: tymianku czy szałwii, a także czosnku i cebuli.