Chochla do zupy / chochelka łyżka wazowa nylonowa Altom Design kolekcja Spiżarnia Pani Domu czerwona

Brak w magazynie

cena:

Normalna cena: 5,80 zł

Special Price 3,49 zł

pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna i funkcjonalna chochla do zupy ułatwia codzienne przygotowywanie domowych posiłków


Parametry chochli:
długość - 31 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Spiżarnia Pani Domu marki Altom Design w skład której wchodzą garnki i tekstylne akcesoria kuchenne (fartuchy, łapki, rękawice) oraz produkty szklane: słoiki twist i weck na przetwory, butelki na oliwę i inne produkty płynne oraz słoiki i butelki do picia, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Spiżarnia Pani Domu
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0207015446

Opis produktu

Chochle do zupy i łyżki wazowe to kuchenne akcesoria niezbędne w każdym domu. Polska kuchnia słynie ze smacznych i pożywnych zup - stylowa, wytrzymała i funkcjonalna chochla ułatwia nalewanie domowych zup na talerze domowników i gości


Kuchnia to serce każdego domu. Tu z pasją tworzysz nowe dania, aby oczarować podniebienia najbliższych. W Twojej kuchni nie może oczywiście zabraknąć małych pomocników kuchennych, które znacznie ułatwią Ci pracę. Z najnowszą kolekcją narzędzi kuchennych stworzysz niezwykle funkcjonalne i nowoczesne kuchenne królestwo.


  • lekka, poręczna i praktyczna nylonowa chochla do zupy nie rysuje powierzchni garnków, będąc bezpieczną dla ich powierzchni

  • łyżka wazowa wykonana jest z wytrzymałego nylonu, dzięki czemu jest trwała i odporna na działanie wysokich temperatur

  • chochla posiada długą rączkę, dzięki której zachowasz bezpieczeństwo podczas nakładania gorących potraw

  • łyżka wazowa posiada praktyczny otwór umożliwiający zawieszenie jej w podręcznym miejscu w kuchni.

  • trwały i higieniczny nylon, zapewnia łatwe czyszczenie chochelki


Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Surowe jajka do deserów na zimno trzeba odpowiednio przygotować, bowiem mrożenie czy chłodzenie nie usunie m.in. bakterii salmonelli. Jajka z nieuszkodzoną skorupką należy umyć w wodzie z octem, a następnie zanurzyć na kilkanaście sekund we wrzątku.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!