Czajnik na indukcję z gwizdkiem ze stali nierdzewnej Altom Design Harry 2,7 l

Brak w magazynie

cena:
52,90 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Czajnik na indukcję Harry to nowoczesny design i praktyczne rozwiązanie w jednym


Wymiary czajnika:
- pojemność: 2,7 l
- średnica: 22,5 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204001317

Opis produktu

Podstawowy element bez którego kuchnia po prostu nie istnieje - czajnik. Mogłoby się wydawać, że klasyczny czajnik na indukcję z gwizdkiem został wyparty przez nowocześniejszy elektryczny - nic bardziej mylnego! Aktualnie czajniki nieelektryczne wracają do naszych łask i przeżywają swoją drugą młodość. Kochamy je za różnorodność formy, kolorów i wzorów, a być może i za to, że po prostu kojarzą się nam z domem rodzinnym.


Dla miłośników nowoczesnego designu proponujemy czajnik ze stali nierdzewnej marki Altom Design: Harry. Nowoczesna forma, duży wygodny otwór do nalewania wody, a także wygodna rączka zespolona z gwizdkiem sprawia, że Harry jest niezwykle praktycznym i wygodnym w użytkowaniu czajnikiem.



  • specjalne profilowanie rączki sprawia, że czajnik pewnie leży w dłoni, dzięki czemu użytkowanie jest bezpieczne.

  • gwiazdek, informujący o zakończonym procesie gotowania wody, został połączony z czajnikiem, dzięki czemu zawsze jest na swoim miejscu.

  • wysokiej jakości materiały, użyte do wyprodukowania czajnika, nie zmieniają smaku wody, a także nie emitują szkodliwych substancji - dzięki czemu czajnik jest bezpieczny dla zdrowia.

  • nalewanie wody jest szybkie i wygodne, dzięki specjalnemu, szerokiemu otworowi.



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Woda używana do parzenia herbaty bez wątpienia wpływa nie tylko na jakość naparu, ale i smak. Najbardziej optymalna jest woda przefiltrowana, bogata w tlen o odczynie zbliżonym do neutralnego (od 6,5 do 7 pH).