Czajnik na indukcję ze stali nierdzewnej Altom Design Samba 2,5 l satynowy

W magazynie

cena:
59,00 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Wygodny, trwały czajnik na indukcję Samba ze stali nierdzewnej.


Wymiary czajnika:
- pojemność: 2,5 l

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204001267

Opis produktu

Tradycyjne czajniki na indukcję z gwizdkiem to nie zamierzchła przeszłość. Przeżywają one prawdziwe odrodzenie nie tylko w kuchniach zaprojektowanych w stylu industrialnym, vintage oraz rustykalnym. Dodanie im cech nowoczesności, takich jak satynowa powierzchnia, sprawia, że stają się designerskimi przedmiotami użytkowymi.


Satynowy czajnik ze stali nierdzewnej doskonale wkomponuje się w nowocześnie zaaranżowaną kuchnię ze srebrnym sprzętem AGD. Satynowa struktura czajnika dodaje mu delikatności, a także czynni prawdziwą użytkową ozdobą kuchni. Stal nierdzewna, z której wykonany jest czajnik, sprawia, że jest łatwy w utrzymaniu w czystości.



  • Nasadka gwizdka, sygnalizująca zakończenie gotowania wody, jest zespolona z rączką czajnika, co czyni go niezwykle praktycznym – już nie będzie poszukiwania gwizdka, gdyż jest zawsze na swoim miejscu.

  • Czajnik Samba nie emituje szkodliwych substancji, dlatego jest bezpieczny dla zdrowia. Nie wpływa na smak wody.

  • Rączka czajnika Samba poprzez swoją konstrukcję i strukturę zapewnia bezpieczne trzymanie, a dodatkowo nie nagrzewa się.

  • Wygody w użytkowaniu dodaje mu szeroki otwór do nalewania wody.

  • Czajnik Samba można używać na wszystkich rodzajach kuchenek, w tym również na kuchenkach indukcyjnych.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Woda używana do parzenia herbaty bez wątpienia wpływa nie tylko na jakość naparu, ale i smak. Najbardziej optymalna jest woda przefiltrowana, bogata w tlen o odczynie zbliżonym do neutralnego (od 6,5 do 7 pH).