Deska do serów bambusowa z nożami Marco Polo World Of Cheese 30 cm (opakowanie prezentowe)

W magazynie

cena:
196,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Bambusowa deska do serów Marco Polo z nożami



Skład zestawu:

1 x deska:
długość - 30 cm
szerokość - 25 cm
wysokość - 4 cm

4 x nóż do sera:
dłuto - do krojenia serów niebieskich i półtwardych
nóż uniwersalny - do krojenia i kruszenia serów miękkich i twardych
nóż płaski - do serów półtwardych i miękkich
widelec - do nakładania i kruszenia serów twardych
Marka: Marco Polo
Identyfikator: 0103016885

Opis produktu

Deska serów to przybyły z Francji sposób na podawanie gościom serowych przekąsek - małych kawałków sera żółtego i pleśniowego. Deska do serów i wędlin świetnie sprawdzi się podczas małych domowych przyjęć, ale także tych organizowanych w ogrodzie.


Szlachetne sery, stosowane jako przekąski podczas domowych spotkań ze znajomymi, przyjaciółmi i rodziną wymagają odpowiedniej oprawy. Zwyczajowo podaje się je na desce, na której sery prezentują się wyjątkowo smakowicie.


Bambusowa deska wypełniona serami znakomicie sprawdzi się np. podczas przyjęć.


  • Deska do serów jest wykonana z bambusa, dzięki czemu jest trwała, praktyczna i estetyczna

  • Dzięki wykonaniu z drewna bambusowego jest łatwa w utrzymaniu czystości

  • Deska zajmuje niewiele miejsca i jest łatwa w przechowywaniu

  • Doskonale sprawdza się na przyjęciach, jak również w codziennym użytkowaniu w rodzinie

  • Jej wielkość zapewnia powierzchnię wystarczającą na zaserwowanie różnorodnych rodzajów sera

  • Dzięki opakowaniu prezentowemu idealnie nadaje się na upominek



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Suszone pomidory to fantastyczny dodatek do wielu dań, a także pyszna przekąska. Aby przygotować je w domu, przekrawamy na pól podłużne pomidory (najlepiej odmiany "lima"), posypujemy ulubionymi ziołami i odrobiną soli oraz skrapiamy oliwą z oliwek.

Suszymy w temperaturze 80 stopni z lekko uchylonymi drzwiczkami, do momentu gdy przyciśnięty palcem pomidor nie oddaje płynu (około 6-8 h). Pomidory wkładamy do wyparzonych słoików i zalewamy oliwą z oliwek z dodatkiem ulubionych ziół i ząbkami czosnku.