Deska do serów i wędlin z kloszem Edwanex 22 cm

W magazynie

40,30 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 godzin
pi-truck-svg Dostawa gratis powyzej 200zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 30 dni

Drewniana deska ze szklanym kloszem idealna do serwowania i przechowywania serów, wędlin i ciast


Wymiary deski do serów:
- średnica do wgłębienia w podstawie: 21,5 cm,
- średnica podstawy: 25 cm,
- średnica klosza: 21,5 cm,
- wysokość: 13 cm
Marka: Edwanex
Identyfikator: 01050114

Opis produktu

Deska serów to przybyły z Francji sposób na podawanie gościom serowych przekąsek - małych kawałków sera żółtego i pleśniowego. Deska do serów i wędlin ze szklanym kloszem świetnie sprawdzi się podczas małych domowych przyjęć, także tych organizowanych w ogrodzie.


Szlachetne sery, stosowane jako przekąski podczas domowych spotkań ze znajomymi, przyjaciółmi i rodziną wymagają odpowiedniej oprawy. Zwyczajowo podaje się je na drewnianej desce, na której sery prezentują się wyjątkowo smakowicie.


Szklany klosz umożliwia nakrycie deski wypełnionej serami lub wędlinami np. podczas przyjęć organizowanych na zewnątrz. Dzięki temu chronimy nasze wykwintne przekąski przez zanieczyszczeniami czy owadami. Sery przykryte kloszem są też zabezpieczone przed szybkim wysychaniem.


Deska do serów z kloszem umożliwia też wygodne przechowywanie pokrojonych serowych przekąsek w lodówce, bez obawy że intensywny zapach sera pleśniowego przejdzie na inne znajdujące się w chłodziarce produkty.


  • Drewniana deska do serów jest wykonana z drewna bukowego, dzięki czemu jest trwała, praktyczna i estetyczna

  • Wykonany z idealnie przeźroczystego szkła klosz jest łatwy w utrzymaniu czystości, możesz go myć w zmywarce

  • Szklany klosz deski zapewnia świeżość serwowanych serów, wędlin czy ciast ochroni je przed wysychaniem oraz przenikaniem innych zapachów

  • Klosz posiada wygodny uchwyt, ułatwiający jego zdejmowanie i przenoszenie w inne miejsce.

Zobacz film

Produkt pojawia się w inspiracjach

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Przygotowując sałatkę z takich warzyw korzeniowych, jak marchew, seler, pietruszka lub buraki, nie gotujmy ich, bo w wodzie tracą znaczną część wartości odżywczych. Lepiej będzie zawinąć je w folie aluminiową i upiec w temperaturze 200 stopni przez 45 minut lub alternatywnie ugotować na parze.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!