ŚWIĄTECZNE WYPIEKI
ŚWIĄTECZNE WYPIEKI

Dzbanek szklany / z podwójną ścianką i dnem termiczny do napojów z pokrywką Altom Design Andrea 1200 ml + słomki szklane

W magazynie

cena:
56,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłka
48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Szklany dzbanek termiczny to designerski hit w kuchennej aranżacji


Skład zestawu:
1 x dzbanek: pojemność - 1200 ml, szerokość - 14 cm, wysokość - 27 cm
4 x słomka: długość - 22 cm
1 x czyścik

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • LODóWKA
    Lodówka
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00003630

Opis produktu

Szklany dzbanek termiczny z podwójnymi ściankami i dnem to aranżacyjny hit wśród naczyń kuchennych. Zwraca uwagę przede wszystkim swym designem i interesującym zabiegiem wizualnym, jaki dają podwójne ścianki.


Szklany dzbanek z podwójną ścianką idealny będzie do podawania w nim kawy, herbaty, czy napojów. Grubość dzbanka sprawia, że jest on podwójnie izolowany, a to oznacza, że dłużej trzyma ciepło. Ścianki dzbanka szklanego charakteryzują się idealną przejrzystością, co jeszcze dodatkowo podbija efekt wizualny, jaki dają podwójne ścianki.



  • Podwójne ścianki nadają dzbankowi właściwości termoizolacyjne, dzięki czemu na dłużej zachowuje temperaturę napoju

  • Ścianki sprawiają, że dzbanek nie nagrzewa się, dzięki czemu nie oparzysz swoich dłoni

  • Dzbanek termiczny nadaje się do serwowania zarówno zimnych, jak i ciepłych napojów

  • Odznacza się wysoką jakością oraz dbałością o najmniejsze szczegóły, co jest efektem ręcznego wykonania

  • Szkło, użyte do produkcji dzbanka, odznacza się zwiększoną wytrzymałością cieplną oraz odpornością na szok termiczny w stosunku do tradycyjnego szkła

  • Dzbanek można poddawać zarówno myciu ręcznemu, jak i mechanicznemu – w zmywarce

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Specyficzny smak ryby można rozmaicie podkreślić. Najczęściej stosuje się: pieprz czarny, sól, natkę pietruszki, sok z cytryny lub pieprz cytrynowy. Warto również użyć wyrazistych ziół: tymianku czy szałwii, a także czosnku i cebuli.