Dziadek do orzechów Valdinox Skandic

W magazynie

cena:
49,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczny dziadek do orzechów to niezastąpiona pomoc w każdej kuchni


Wymiar dziadka do orzechów:
długość -17,5 cm
szerokość - 4 cm
wysokość - 2 cm

OGLĄDAJ "AKADEMIĘ MISTRZÓW VALDINOX" NA YOUTUBE
Kulinarne wyzwania wymagają odpowiednio dobranych naczyń, które nie tylko są najwyższej jakości, ale i sprawią, że gotowanie, pieczenie czy też smażenie jest prawdziwą przyjemnością. W Akademii Mistrzów Valdinox dowiesz się, jak sprawdzają się nasze produkty w profesjonalnej kuchni oraz poznasz wyjątkowe przepisy na śniadanie, obiad oraz kolację.
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0204015704

Opis produktu

Ciasto, babeczki, tarta z orzechami ? Wykwintne danie główne z ich dodatkiem ? Nieważne, czy przygotowujesz odświętne przyjęcie czy po prostu chcesz zrobić przyjemność najbliższym - dziadek do orzechów to narzędzie niezbędne w każdym z tych przypadków. Świeżo łupane orzechy są najlepsze :)


Kolekcja produktów kuchennych Valdinox powstała z myślą o osobach, dla których kulinaria to coś więcej, niż codzienny obowiązek. Praktyczne, doskonałej jakości narzędzia będą niezastąpioną pomocą każdej kuchni.
  • W kolekcji narzędzi znajdziesz dziadka do orzechów, który posiada tradycyjny i elegancki wygląd

  • Dziadek wykonany z trwałego stopu cynku, gwarantuje długą i niezawodną pracę

  • Polerowana powierzchnia zapewnia utrzymanie narzędzia w czystości

  • Odpowiednio wyprofilowane rączki wygodnie układają się w dłoni, zapewniając komfort w pracy

  • "Oczko" w dziadku do orzechów umożliwia powieszenie go na kuchennym relingu

  • Dziadek do orzechów posiada dwie wielkości szczelin kruszących, które umożliwiają rozłupanie różnych rodzajów orzechów, także np. orzechów laskowych

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Poza tradycyjną żelatyną w proszku w sprzedaży coraz popularniejsza jest żelatyna w listkach. Wystarczy zalać ją zimną wodą (6 szt. na 500 ml wody) i odstawić na 10 minut. Następnie wyciągamy ją z wody, odciskamy i podgrzewamy w mikrofalówce na minimalnej mocy przez około 10 sekund.