Dziadek do rozłupywania orzechów Valdinox

W magazynie

cena:
26,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Valdinox - dziadek do rozłupywania orzechów



Dziadek do rozłupywania orzechów Valdinox to niezastąpiona pomoc w każdym domu! Świetnie sprawdza się podczas łupania każdego rodzaju orzechów, takich jak migdały, orzechy włoskie, czy laskowe.

Wymiar dziadka do orzechów:
długość -17,5 cm
szerokość - 4 cm
wysokość - 2 cm

OGLĄDAJ "AKADEMIĘ MISTRZÓW VALDINOX" NA YOUTUBE
Kulinarne wyzwania wymagają odpowiednio dobranych naczyń, które nie tylko są najwyższej jakości, ale i sprawią, że gotowanie, pieczenie czy też smażenie jest prawdziwą przyjemnością. W Akademii Mistrzów Valdinox dowiesz się, jak sprawdzają się nasze produkty w profesjonalnej kuchni oraz poznasz wyjątkowe przepisy na śniadanie, obiad oraz kolację.
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0204015520

Opis produktu

Tarta z orzechami, tort z kremem orzechowym, a może domowa granola? Niezależnie, czy wolisz przekąskę w postaci orzechów włoskich, czy dodajesz je do porannej owsianki, musisz je wcześniej odpowiednio przygotować. W łupaniu ich twardej skorupy pomoże dziadek do orzechów od marki Valdinox.


Gadżety kuchenne marki Valdinox tworzą nasi najlepsi projektanci, łączący najnowsze trendy i wysoką estetykę, atrakcyjną zarówno dla wzroku i dotyku.

 


  • Tradycyjny dziadek do orzechów marki Valdinox będzie niezastąpioną pomocą w każdej kuchni

  • Dziadek do orzechów Valdinox wykonany został z trwałego stopu cynku , który gwarantuje długą i niezawodną pracę na lata

  • Charakteryzuje się wysoką jakością i starannością wykonania, dzięki czemu jest wytrzymały, odporny na korozje i atrakcyjne wizualnie

  • W kolekcji narzędzi znajdziesz również solidną praskę do czosnku, a także elegancki otwieracz do wina

  • Dziadek do orzechów posiada dwie wielkości szczelin kruszących, które umożliwiają rozłupanie różnych rodzajów orzechów, także np. orzechów laskowych

  • Akcesoria kuchenne marki Valdinox, wyróżniające się jakością zastosowanych materiałów i stylem wykończenia.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Poza tradycyjną żelatyną w proszku w sprzedaży coraz popularniejsza jest żelatyna w listkach. Wystarczy zalać ją zimną wodą (6 szt. na 500 ml wody) i odstawić na 10 minut. Następnie wyciągamy ją z wody, odciskamy i podgrzewamy w mikrofalówce na minimalnej mocy przez około 10 sekund.