Forma do pieczenia 12 muffinek / babeczek Altom Design

W magazynie

cena:

Normalna cena: 34,90 zł

Special Price 21,90 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Forma idealna do wypieku pysznych muffinek.



Wymiary formy do pieczenia:

długość - 35 cm
szerokość - 26,5 cm
wysokość - 3 cm

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204009244

Opis produktu

Kto z Nas nie zachwyca się smakiem i zapachem domowych wypieków? Aby osiągnąć perfekcyjność w domowych wypiekach, warto zaopatrzyć się w odpowiednią formę do pieczenia. Do wypieku różnego rodzaju babeczek idealna jest forma do pieczenia 12 muffinek od markiAltom Design.



  • forma do muffinek Altom Design została wykonana z solidnej stali węglowej, dzięki czemu jest trwała i nie odkształca się podczas użytkowania

  • powłoka non-stick, o efektownym wyglądzie kamienia, posiada doskonałe właściwości nieprzywierające, dzięki czemu zapobiega przypalaniu się potraw i ułatwia wyciąganie gotowych dań

  • forma na 12 muffinek jest bardzo łatwa do utrzymania w czystości

  • swoją wyjątkowość zawdzięcza przede wszystkim szczelności, dzięki czemu wypieki nie wysychają i zachowują swój pełen aromat.

  • forma odpowiednio utrzymywana, będzie Ci służyła przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • ze względu na użyte do wykonania formy materiały (stal), nie wkładaj jej do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • aby długo cieszyć się właściwościami formy do pieczenia, nie narażaj naczynia na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj go do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki

  • naczynie do pieczenia jest przystosowane do działania w temperaturze do 230 ° C (bez pokrywy)

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Miętowy krem doskonale przełamuje i orzeźwia słodkie ciasta. Otrzymamy go na bazie śmietanki kremówki (30 lub 36% tł.), podgrzanej z dodatkiem świeżych listków mięty. Im więcej zioła dodamy tym jego smak będzie wyraźniejszy.

Kremówkę następnie chłodzimy w lodówce i ubijamy dodając roztopioną i ostudzoną białą czekoladę (100g czekolady na 250ml śmietanki) lub 250g serka mascarpone i cukier puder do smaku.