Forma do pieczenia 12 muffinek / babeczek Altom Design

W magazynie

cena:
34,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Forma idealna do wypieku pysznych muffinek.



Wymiary formy do pieczenia:

długość - 35 cm
szerokość - 26,5 cm
wysokość - 3 cm

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204009244

Opis produktu

Kto z Nas nie zachwyca się smakiem i zapachem domowych wypieków? Aby osiągnąć perfekcyjność w domowych wypiekach, warto zaopatrzyć się w odpowiednią formę do pieczenia. Do wypieku różnego rodzaju babeczek idealna jest forma do pieczenia 12 muffinek od markiAltom Design.



  • forma do muffinek Altom Design została wykonana z solidnej stali węglowej, dzięki czemu jest trwała i nie odkształca się podczas użytkowania

  • powłoka non-stick, o efektownym wyglądzie kamienia, posiada doskonałe właściwości nieprzywierające, dzięki czemu zapobiega przypalaniu się potraw i ułatwia wyciąganie gotowych dań

  • forma na 12 muffinek jest bardzo łatwa do utrzymania w czystości

  • swoją wyjątkowość zawdzięcza przede wszystkim szczelności, dzięki czemu wypieki nie wysychają i zachowują swój pełen aromat.

  • forma odpowiednio utrzymywana, będzie Ci służyła przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • ze względu na użyte do wykonania formy materiały (stal), nie wkładaj jej do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • aby długo cieszyć się właściwościami formy do pieczenia, nie narażaj naczynia na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj go do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki

  • naczynie do pieczenia jest przystosowane do działania w temperaturze do 230 ° C (bez pokrywy)

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Wiele piekarników (zwłaszcza starszego typu) nierównomiernie rozprowadza ciepło, przypalając ciasta od spodu. Aby tego uniknąć wystarczy wysypać na blasze od piekarnika równą warstwę soli i na niej umieścić blachę z wypiekiem.

Sól łatwo się nagrzewa i dobrze oddaje ciepło dzięki czemu temperatura pod blachą z ciastem jest równa.