Forma / blacha do pieczenia ciasta SNB "Caffe Creme" prostokątna 29x22 cm

W magazynie

cena:
24,50 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna blacha do pieczenia ciasta i mięs z powłoką nieprzywierającą


Wymiary formy:
długość - 29 cm
szerokość - 22 cm
wysokość - 6 cm

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: SNB
Identyfikator: 020400985

Opis produktu

Wszyscy kochamy zapach i smak świeżo upieczonego ciasta. Każda pani domu ma w swoje ulubione, popisowe przepisy na smakołyki, którymi raczy domowników i gości. Formy do pieczenia są więc niezbędnym elementem wyposażenia każdej kuchni. To także one przyczyniają się do tego, że pieczone ciasta i mięsa smakują tak znakomicie.


  • Blacha do pieczenia SNB została wytłoczona z wytrzymałej stali, dzięki czemu jest trwała i nie odkształca się w użytkowaniu

  • Pokryta powłoką nieprzywierającą forma zapobiega przypalaniu się potraw i ułatwia wyciąganie gotowych dań

  • Naczynie jest bardzo łatwe do utrzymania w czystości

  • Forma odpowiednio utrzymywana, będzie Ci służyła przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • Ze względu na użyte do wykonania formy materiały (stal), nie wkładaj jej do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • Aby długo cieszyć się właściwościami formy do pieczenia, nie narażaj naczynia na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj go do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki

  • Na zewnątrz blacha do pieczenia pokryta jest modnym kolorem kawowym

  • Naczynie do pieczenia jest przystosowane do działania w temperaturze do 230 stopni

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Wypieki drożdżowe zachowają dłużej świeżość i będą bardziej wilgotne, jeśli podczas przygotowania ciasta dodamy do niego około 3 łyżek tłustego twarogu lub podobną ilość ugotowanych i uduszonych ziemniaków. Należy również pamiętać o tym, że im dłużej wyrabiamy ciasto tym wyżej wyrośnie i będzie bardziej puszyste.