Forma / blacha do pieczenia ciasta SNB czerwono-złota 36 cm x 24,5 cm

Brak w magazynie

cena:
15,50 zł
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna blacha do pieczenia ciasta z powłoką nieprzywierającą


Wymiary formy:
długość - 36 cm
szerokość - 24,5 cm
wysokość - 6 cm

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: SNB
Identyfikator: 0204009167

Opis produktu

Wszyscy kochamy zapach i smak świeżo upieczonego ciasta. Każda pani domu ma w swoje ulubione, popisowe przepisy na smakołyki, którymi raczy domowników i gości. Formy do pieczenia są więc niezbędnym elementem wyposażenia każdej kuchni. To także one przyczyniają się do tego, że pieczone ciasta i mięsa smakują tak znakomicie.


  • blacha do pieczenia SNB została wytłoczona z wytrzymałej stali, dzięki czemu jest trwała i nie odkształca się w użytkowaniu

  • pokryta powłoką nieprzywierającą forma zapobiega przypalaniu się potraw i ułatwia wyciąganie gotowych dań

  • naczynie jest bardzo łatwe do utrzymania w czystości

  • forma odpowiednio utrzymywana, będzie Ci służyła przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • ze względu na użyte do wykonania formy materiały (stal), nie wkładaj jej do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • aby długo cieszyć się właściwościami formy do pieczenia, nie narażaj naczynia na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj go do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki

  • na zewnątrz blacha do pieczenia pokryta jest modnym kolorem czerwonym , natomiast wewnątrz kolorem złotym

  • naczynie do pieczenia jest przystosowane do działania w temperaturze do 230 stopni

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Zamiast sztucznie aromatyzowanego cukru wanilinowego, użyjmy laski prawdziwej wanilii. Jej aromat jest zdecydowanie intensywniejszy i całkowicie naturalny. Laskę przecinamy ostrym nożykiem wzdłuż i tępą strona noża zbieramy drobne pesteczki, które dodajemy do wypieków.

Pestki są widoczne w cieście w postaci malutkich czarnych kropeczek. Laskę natomiast kroimy na małe kawałki i umieszczamy z 3-4 łyżkami cukru pudru w młynku do kawy i dokładnie mielimy. Zamykamy w szczelnym słoiczku i cieszymy się naturalnym cukrem waniliowym, a nie wanilinowym.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!