Forma / blacha do pieczenia ciasta z powłoką nieprzywierającą Altom Design 35 x 27 x 6,8 cm

W magazynie

cena:
29,50 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna forma do pieczenia ciasta z powłoką nieprzywierającą


Wymiary formy:
długość zewnętrzna - 35 cm
długość wewnętrzna - 29 cm
szerokość zewnętrzna - 27 cm
szerokość wewnętrzna - 24,5 cm
wysokość - 6,8 cm

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204009205

Opis produktu

Wszyscy kochamy zapach i smak świeżo upieczonego ciasta. Każda pani domu ma swoje ulubione, popisowe przepisy na smakołyki, którymi raczy domowników i gości. Formy do pieczenia są więc niezbędnym elementem wyposażenia każdej kuchni. To także one przyczyniają się do tego, że pieczone ciasta i mięsa smakują tak znakomicie.


  • blacha do pieczenia Altom Design została wykonana z solidnej stali węglowej, dzięki czemu jest trwała i nie odkształca się podczas użytkowania

  • powłoka non-stick, o efektownym wyglądzie kamienia, posiada doskonałe właściwości nieprzywierające, dzięki czemu zapobiega przypalaniu się potraw i ułatwia wyciąganie gotowych dań

  • forma do pieczenia jest bardzo łatwa do utrzymania w czystości

  • forma odpowiednio utrzymywana, będzie Ci służyła przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • ze względu na użyte do wykonania formy materiały (stal), nie wkładaj jej do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • aby długo cieszyć się właściwościami formy do pieczenia, nie narażaj naczynia na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj go do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki

  • naczynie do pieczenia jest przystosowane do działania w temperaturze do 230 ° C

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Gdy podczas pieczenia zabraknie nam cukru pudru możemy z łatwością przygotować go sami. Porcję cukru w kryształkach wsypujemy do młynka do kawy i mielimy. Możemy też skorzystać z bardziej pracochłonnego sposobu: rozsypać cukier między dwoma arkuszami pergaminu i rozwałkować aż dostatecznie się rozdrobi.