Valdinox Prime
Valdinox Prime

Forma / blacha do pieczenia tarty z wyjmowanym dnem Non-stick SNB okrągła szara 28 cm

0 5 5 star star star star star 1 1 recenzja(i)

W magazynie

cena:
21,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Okrągła forma z powłoką nieprzywieralną do pieczenia pysznej tarty


Wymiary formy:
średnica - 28 cm
wysokość - 3,8 cm


Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: SNB
Identyfikator: 0204009164

Opis produktu

Kto z nas nie zachwyca się smakiem i zapachem domowych wypieków ? Aby osiągnąć perfekcję w domowych wypiekach, warto zaopatrzyć się w odpowiednią formę do pieczenia. Doskonałe do tego są blachy firmy SNB



  • forma do pieczenia tarty SNB została wytłoczona z wytrzymałej stali, dzięki czemu jest trwała i nie odkształca się w użytkowaniu

  • pokryta powłoką nieprzywierającą forma zapobiega przypalaniu się ciasta i ułatwia wyciąganie gotowych dań

  • naczynie jest bardzo łatwe do utrzymania w czystości

  • forma do tarty posiada wyjmowane dno, co ułatwi serwowanie tarty.

  • forma odpowiednio utrzymywana, będzie Ci służyła przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • ze względu na użyte do wykonania formy materiały (stal), nie wkładaj jej do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • aby długo cieszyć się właściwościami formy do pieczenia, nie narażaj naczynia na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj go do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki

  • naczynie do pieczenia jest przystosowane do działania w temperaturze do 230 stopni

Zobacz film

Opinie o produkcie

oceniono przez Ula
Super produkt. Polecam :)

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Wiele piekarników (zwłaszcza starszego typu) nierównomiernie rozprowadza ciepło, przypalając ciasta od spodu. Aby tego uniknąć wystarczy wysypać na blasze od piekarnika równą warstwę soli i na niej umieścić blachę z wypiekiem.

Sól łatwo się nagrzewa i dobrze oddaje ciepło dzięki czemu temperatura pod blachą z ciastem jest równa.