Forma / wykrawacz / wyciskacz do pierogów Ravioli Practic

W magazynie

cena:
6,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Teraz własnoręczne robienie pierogów będzie łatwe i przyjemne.


Marka: Practic
Identyfikator: 0207015439

Opis produktu

Gotowanie to ogromna przyjemność, ale też sporo pracy. Na pewno są czynności w kuchni, które sprawiają Ci wiele problemów ze względu na pracochłonność. Ciasta domowej roboty, makaron, czy własnoręcznie robione pierogi. Nie ma nic lepszego niż domowe, zdrowe wyroby, ale ich przygotowanie wymaga od Ciebie wałkowania ciasta, lepienia, pilnowania proporcji wszystkich składników. Są jednak sposoby, aby gotowanie wiązało się tylko z przyjemnością.


Kto z nas nie lubi pierogów? Ruskie, z mięsem, warzywami, ravioli, a także te na słodko polane bitą śmietaną. Problemem jest tylko sposób ich przygotowania - dość pracochłonny wymagający stworzenia odpowiedniego ciasta, farszu i lepienia. Wykrawacz do pierogów Ravioli sprawi, że czynność ta będzie prostsza, bo pozwoli w szybki i dokładny sposób wykroić z ciasta odpowiednią formę. A może by tak wspólne lepienia pierogów uczynić rodzinną tradycją? Takim wykrawaczem może posługiwać się nawet Twoje dziecko, bo jest prosty i przede wszystkim bardzo wygodny w obsłudze.



  • Lepienie pierogów z wykrawaczem stanie się zajęciem prostszym i mniej pracochłonnym.

  • Z wykrawaczem szybko i bezproblemowo przygotujesz rodzinny posiłek.

  • Wykrawacz do pierogów Ravioli bardzo dobrze wykrawa ciasto, a do tego jest prosty i wygodny w obsłudze.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aromatyczna domowa skóra cytrusowa to świetny dodatek do ciast, deserów czy herbaty. Aby ja przygotować należy obrać cienko skórkę z cytrusów i drobno pokroić. Zalać wrzątkiem i gotować 10 minut. Odcedzić i zalać woda z cukrem w proporcji 1:1. gotować aż skórka stanie się szklista. Przełożyć do wyparzonych słoiczków razem z syropem.