Garnek na indukcję aluminiowy z pokrywką Altom Design Olimp 24 cm

W magazynie

cena:
119,00 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Garnek Olimp – wygoda i styl w kuchni.



Wymiary garnka:

średnica – 24 cm
wysokość – 11 cm
pojemność - 4,6 l

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • KUCHENKA HALOGENOWA
    Kuchenka halogenowa
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204002532

Opis produktu

Lubisz gotować i potrzebujesz wygodnych w użytkowaniu garnków, łatwych do umycia, do których nic nie przywiera? – Wybierz garnki z kolekcji Olimp marki Altom Design, a zachwycisz podniebienia domowników i gości.


Aluminiowe garnki Olimp pokryte są 3-warstwową powłoką nieprzywierającą o modnym wykończeniu przypominającym kamień.


  • Garnek Olimp wykonany jest w technologii prasowanego aluminium, dzięki czemu szybko i równomiernie się nagrzewa.

  • Jest trwały i odporny na odkształcenia, więc posłuży długo w Twojej kuchni.

  • Wewnątrz pokryty jest 3-warstwową powłoką o doskonałych właściwościach nieprzywierających

  • Nieprzywierająca powłoka pozwala na przygotowanie potraw z niewielką ilością tłuszczu.

  • Ergonomiczne rączki i uchwyty chronią dłonie przed poparzeniem, dzięki pokryciu miłym w dotyku materiałem (Soft Touch).

  • Dzięki szklanym pokrywkom z odpowietrznikami zawsze widać, co dzieje się w garnku.

  • Klasyczne, proste kształty, solidność i precyzja wykonania oraz modna kolorystyka stanowią dopełnienie walorów technicznych.

  • Garnek nadaje się na wszystkie rodzaje kuchenek, w tym indukcyjne.



  • Zobacz film

    Dodaj opinię

    Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

    Czy wiesz że

    Żeby kremówka wlana do sosu uzyskała idealną konsystencję, należy odpowiednio ją potraktować. Po zahartowaniu i wlaniu do sosu zrobi się płynna pod wpływem temperatury, po czym zacznie gęstnieć. By się nie rozwarstwiła, należy ją na przemian zdejmować z ognia i kłaść na moment do lekkiego nagrzania aż zgęstnieje do pożądanej konsystencji.