Garnek na indukcję aluminiowy z pokrywką Altom Design Olimp 28 cm

W magazynie

cena:
139,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Garnek Olimp – wygoda i styl w kuchni.



Wymiary garnka:

średnica - 28 cm
wysokość - 12 cm
pojemność - 6,9 l

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • KUCHENKA HALOGENOWA
    Kuchenka halogenowa
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204002533

Opis produktu

Lubisz gotować i potrzebujesz wygodnych w użytkowaniu garnków, łatwych do umycia, do których nic nie przywiera? – Wybierz garnki z kolekcji Olimp marki Altom Design, a zachwycisz podniebienia domowników i gości.


Aluminiowe garnki Olimp pokryte są 3-warstwową powłoką nieprzywierającą o modnym wykończeniu przypominającym kamień.


  • Garnek Olimp wykonany jest w technologii prasowanego aluminium, dzięki czemu szybko i równomiernie się nagrzewa.

  • Jest trwały i odporny na odkształcenia, więc posłuży długo w Twojej kuchni.

  • Wewnątrz pokryty jest 3-warstwową powłoką o doskonałych właściwościach nieprzywierających

  • Nieprzywierająca powłoka pozwala na przygotowanie potraw z niewielką ilością tłuszczu.

  • Ergonomiczne rączki i uchwyty chronią dłonie przed poparzeniem, dzięki pokryciu miłym w dotyku materiałem (Soft Touch).

  • Dzięki szklanym pokrywkom z odpowietrznikami zawsze widać, co dzieje się w garnku.

  • Klasyczne, proste kształty, solidność i precyzja wykonania oraz modna kolorystyka stanowią dopełnienie walorów technicznych.

  • Garnek nadaje się na wszystkie rodzaje kuchenek, w tym indukcyjne.



  • Zobacz film

    Dodaj opinię

    Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

    Czy wiesz że

    Liście szałwii mają działanie redukujące tłuszcz, dlatego powinno się je dodawać do tłustych mięs np. gęsiny czy wieprzowiny. Szałwia wzbogaci także smak cielęciny czy wątróbki. Posiekanymi listkami warto doprawić także zupę jarzynową oraz dania z roślin strączkowych. Szałwię należy jednak dodawać z umiarem, gdyż jej nadmiar zdominuje smak potrawy.