Garnek na indukcję aluminiowy z pokrywką Valdinox Space 2 l

W magazynie

cena:

Normalna cena: 73,90 zł

Special Price 59,12 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Valdinox Space - garnek z powłoką nieprzywierającą


Szukasz nowoczesnych garnków wysokiej jakości o oryginalnej stylistyce? Wypróbuj polską markę Valdinox!

Wymiary garnka:
pojemność – 2 l
średnica – 20 cm
wysokość – 10 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Space marki Valdinox, w skład której wchodzą patelnie, rondle oraz garnki. Sprawdź całą kolekcję Valdinox Space.

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • KUCHENKA HALOGENOWA
    Kuchenka halogenowa
  • LODóWKA
    Lodówka
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0204003538

Opis produktu

Wracasz z pracy, jesteś głodny i chcesz w prosty i szybki sposób przygotować pyszny obiad? A tym celu pomoże Ci nowoczesna linia naczyń kuchennych Valdinox Space!


Aluminiowe garnki Space o niewielkim rozmiarze, to idealne naczynia do gotowania, które nie tylko zachwycają nowoczesnym wzornictwem, ale również wysoką jakością wykonania.



  • Garnek Valdinox Space o pojemności 2 l wykonany jest w technologii odkuwanego aluminium, dzięki czemu szybko i równomiernie się nagrzewa.

  • Wewnątrz pokryty jest wielowarstwową powłoką o doskonałych właściwościach nieprzywierających.

  • Nieprzywierająca powłoka pozwala na przygotowanie potraw z niewielką ilością tłuszczu, przez co Twoje potrawy będą zdrowsze!.

  • Ergonomiczne rączki i uchwyty chronią dłonie przed poparzeniem, dzięki pokryciu miłym w dotyku materiałem Soft Touch.

  • Odpowietrzniki w pokrywkach zapobiegają kipieniu.

  • Nowoczesna, trójwymiarowa powierzchnia oraz solidność i precyzja wykonania stanowią dopełnienie walorów technicznych naczyń z serii Valdinox Space.

  • Garnek nadaje się na wszystkie rodzaje kuchenek, w tym indukcyjne.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Tradycyjną pasteryzację słoików w garnku z gorącą wodą z powodzeniem można zastąpić prostszą i mniej czasochłonną pasteryzacją na sucho - w piekarniku. Piekarnik rozgrzewamy do 100-110 stopni i wkładamy słoiki wypełnione jeszcze gorącymi przetworami tak aby się nie stykały. Pozostawiamy w piekarniku na około 15-25 minut w zależności od ich wielkości.

W ten sam sposób możemy wysterylizować słoiki umieszczając je na 10-15 minut w nagrzanym do 100 stopni piekarniku.