Zobacz film

Garnek powidlak do pasteryzacji / gotowania / wekowania słoików i przetworów emaliowany Silesia Rybnik, dekoracja Spiżarnia Pani Domu 13,6 l

W magazynie

Normalna cena: 131,60 zł

Special Price 123,90 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłamy natychmiast
pi-truck-svg Dostawa gratis powyzej 200zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 30 dni

Praktyczny garnek do pasteryzacji i gotowania słoików marki Silesia Rybnik


Wymiary garnka:
- średnica - 30 cm,
- wysokość - 20 cm,
- pojemność - 13,6 l.

Produkt ten jest częścią kolekcji Spiżarnia Pani Domu marki Altom Design w skład której wchodzą garnki i tekstylne akcesoria kuchenne (fartuchy, łapki, rękawice) oraz produkty szklane: słoiki twist i weck na przetwory, butelki na oliwę i inne produkty płynne oraz słoiki i butelki do picia, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Spiżarnia Pani Domu
Identyfikator: 0205002834

Opis produktu

Kolekcja garnków emaliowanych Silesia Rybnik wyróżnia się prostym, tradycyjnym fasonem, który nada posmaku wyjątkowości w każdej kuchni. Inspiracja kuchnią staropolską nadaje im charakter dekoracyjny, a dzięki nowoczesnej konstrukcji garnki te zapewnią Ci komfort przygotowywania ulubionych potraw oraz zapraw.



  • Odpowiednia konstrukcja garnka sprawia, że ciepło rozprowadzane jest równomiernie, dzięki czemu proces pasteryzacji przebiega sprawnie.

  • Garnek jest bardzo trwały i odporny na korozję dzięki powłoce emaliowanej.

  • Powłoka emaliowana sprawia, że garnek na długo zachowa swój piękny wygląd i kolor.

  • Łatwo utrzymasz garnek w czystości i zapewnisz rodzinie bezpieczeństwo zdrowotne, dzięki gładkiej powierzchni, uniemożliwiającej gromadzenie się na garnkach zanieczyszczeń i bakterii.


Zamów teraz - produkty wysyłamy w dniu zamówienia lub najpóźniej następnego dnia roboczego.

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!