Garnek z pokrywą z powłoką nieprzywierającą Valdinox Grey 3,8 l

Brak w magazynie

cena:
104,90 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Valdinox Grey - nowoczesne, trwałe i funkcjonalne naczynia w Twojej kuchni


Wymiary garnka:
- średnica - 24 cm
- wysokość - 17 cm
- pojemność - 3,8 l

Produkt ten jest częścią kolekcji Grey marki Valdinox w skład której wchodzą garnki kuchenne, rondle oraz patelnie Sprawdź całą kolekcję Valdinox Grey.


Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0204002415

Opis produktu

Uwielbiasz gotować i eksperymentować w kuchni? Testując nowe przepisy pragniesz przygotować kulinarne dzieła sztuki. W osiągnięciu prawdziwego sukcesu pomogą Ci nowoczesne i funkcjonalne naczynia kuchenne Grey od marki Valdinox. Odkryj wspaniały smak i aromat przyrządzanych potraw i zachwyć podniebienia swoich gości.



  • gotowanie w garnku Valdinox Grey gwarantuje wspaniały smak i aromat przygotowywanych dań , z zachowaniem wszystkich wartości odżywczych

  • garnek pokryty jest wysokiej jakości powłoką non-stick o efekcie kamienia, która posiada właściwości nieprzywieralne zapobiegając przywieraniu i przypalaniu potraw oraz ułatwia utrzymanie naczynia w czystości

  • zewnętrzna, niezwykle atrakcyjna, strukturalna powłoka sprawia, że garnek jest piękną ozdobą kuchni

  • delikatne w dotyku uchwyty garnka, nie nagrzewają się, dzięki czemu chronią dłonie przed poparzeniem

  • garnek Valdinox Grey posiada grube ścianki (4mm), dzięki czemu naczynie szybko się nagrzewa i długo trzyma ciepło

  • garnek zapewnia równomierne rozchodzenie się ciepła, co zapobiega deformacji dna

  • przystosowany jest do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym również indukcyjnych

  • garnek Valdinox Grey wykonany jest przy wykorzystaniu technologii forged (zaawansowanej technologii kształtowanie aluminium w bardzo wysokich temperaturach,przy użyciu potężnych sił nacisku), która daje niezwykłą trwałość i odporność na uszkodzenia mechaniczne


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Żeby kremówka wlana do sosu uzyskała idealną konsystencję, należy odpowiednio ją potraktować. Po zahartowaniu i wlaniu do sosu zrobi się płynna pod wpływem temperatury, po czym zacznie gęstnieć. By się nie rozwarstwiła, należy ją na przemian zdejmować z ognia i kłaść na moment do lekkiego nagrzania aż zgęstnieje do pożądanej konsystencji.