Garnek ze stali nierdzewnej Altom Design David z pokrywką 3,6 l

Brak w magazynie

cena:
69,90 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Garnek ze stali nierdzewnej David uczyni Cię mistrzynią gotowania


Wymiary garnka:
- średnica - 20 cm
- pojemność - 3,6 l
- grubość ścianek - 0,5 mm
- wysokość bez pokrywki - 12 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204002304

Opis produktu

Jeśli cenisz prostotę, elegancję i niezawodność, mamy dla Ciebie kolekcję garnków ze stali nierdzewnej David. Łączą one w sobie wyjątkowy wygląd, świetne wykonanie oraz wygodę w codziennym użytkowaniu w kuchni.


Garnek ze stali nierdzewnej jest solidny i wytrzymały, a do tego ma interesujący design, który łączy w sobie satynową i połyskującą powierzchnie. Garnek wyposażony jest w duże, nitowane uchwyty, które wygodnie trzyma się w dłoni. Grube, kilkuwarstwowe dno akutermiczne, które szybciej się nagrzewa, dzięki temu potrawy przygotowuje się szybciej. Takie dno zapobiega także przywieraniu i przypalaniu potraw.


  • Powierzchnia klasycznych w kształcie garnków David urozmaicona została połączeniem stali polerowanej na wysoki połysk z częścią satynowaną.

  • Garnki wykonane z trwałej stali nierdzewnej, która nie ulega zniekształceniom.

  • Bez przeszkód możesz używać metalowe narzędzia kuchenne.

  • Grubość ścianek garnka to 0,6 mm, dzięki czemu naczynie magazynuje ciepłotę na dłużej

  • Wygodna krawędź umożliwia wygodne przelewanie, bez kapania i rozlewania potraw.
  • .
  • Szklana pokrywa wyposażona została w ujście na parę , które zapobiega wykipieniu.

  • Odpowiednio wyprofilowane uchwyty umożliwiają łatwe przenoszenie naczynia wraz z zawartością.

  • Wewnątrz garnka praktyczna podziałka z litrażem.

  • Garnek jest łatwy w utrzymaniu czystości, możesz myć w zmywarce.

  • Garnek możesz używać na wszystkich rodzajach kuchenek , również indukcyjnej.

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Żeby kremówka wlana do sosu uzyskała idealną konsystencję, należy odpowiednio ją potraktować. Po zahartowaniu i wlaniu do sosu zrobi się płynna pod wpływem temperatury, po czym zacznie gęstnieć. By się nie rozwarstwiła, należy ją na przemian zdejmować z ognia i kłaść na moment do lekkiego nagrzania aż zgęstnieje do pożądanej konsystencji.