Garnek ze stali nierdzewnej na indukcję i gaz z pokrywką szklaną Altom Design Nero 2,8 l

Brak w magazynie

cena:
49,90 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Garnek ze stali nierdzewnej na indukcję z kolekcji Nero posiada wyrazisty design łączący w sobie nowoczesność i klasykę


Wymiary garnka:
- pojemność - 2,8 l
- średnica - 18 cm
- wysokość - 12 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204002419

Opis produktu

Stal nierdzewna jest materiałem odpornym, trwałym, który nie podlega odkształceniom przy wysokiej temperaturze oraz korozji. Dlatego to właśnie garnek ze stali nierdzewnej jest najchętniej wybierany do kuchni. Garnki nierdzewne na indukcję są bezpieczne dla zdrowia, bo stal nie wchodzi w szkodliwą reakcję z żywnością. Ponadto stal nierdzewna równomiernie rozprowadza ciepło, dlatego potrawy gotowane w tego rodzaju garnkach można szybko przygotować.


Garnek ze stali nierdzewnej z kolekcji Nero posiada wszystkie powyższe cechy, które dodatkowo zostały podkreślone przez estetyczny i klasyczny design. Garnek ten posiada grube, 5-warstwowe, akutermiczne dno, które minimalizuje możliwość przypalenia i dodatkowo sprzyja szybkiemu przygotowywaniu potraw. Garnek nierdzewny Nero z powodzeniem można stosować na wszystkich rodzajach kuchenek, także indukcyjnych.


  • Garnek na indukcję Nero wykonany został z wysokiej jakości stali nierdzewnej

  • Z garnkiem nierdzewnym szybko przygotujesz ulubione potrawy

  • Garnek Nero zyskał estetyczny, klasyczny wygląd, który podkreślony został przez czarną emalię ceramiczną i stalowe uchwyty

  • Garnki z tej kolekcji na wewnętrznej stronie posiadają miarkę do odmierzania

  • Garnek nierdzewny wyposażony jest w szklaną pokrywkę

  • Grubość ścianek garnka to 0,5 mm, dzięki czemu naczynie magazynuje ciepłotę na dłużej


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Żeby kremówka wlana do sosu uzyskała idealną konsystencję, należy odpowiednio ją potraktować. Po zahartowaniu i wlaniu do sosu zrobi się płynna pod wpływem temperatury, po czym zacznie gęstnieć. By się nie rozwarstwiła, należy ją na przemian zdejmować z ognia i kłaść na moment do lekkiego nagrzania aż zgęstnieje do pożądanej konsystencji.