Garnek ze stali nierdzewnej z pokrywką Altom Design na gaz i indukcję Oliwier 2,6 l

Brak w magazynie

cena:
33,90 zł
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Garnek ze stali nierdzewnej Oliwier uczyni Cię mistrzynią gotowania


Wymiary garnka:
- średnica - 18 cm
- wysokość - 10,5 cm
- pojemność - 2,6 l

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204002247

Opis produktu

Jeśli cenisz prostotę, elegancję i niezawodność, mamy dla Ciebie kolekcję garnków ze stali nierdzewnej Oliwier. Łączą one w sobie wyjątkowy wygląd, świetne wykonanie oraz wygodę w codziennym użytkowaniu w kuchni.



  • Garnek Oliwier posiada klasyczny, pękaty kształt.

  • Garnki wykonane z trwałej stali nierdzewnej, która nie ulega zniekształceniom.

  • Bez przeszkód możesz używać metalowe narzędzia kuchenne.

  • Wygodna krawędź umożliwia wygodne przelewanie, bez kapania i rozlewania potraw.

  • Grubość ścianek garnka to 0,4 mm, dzięki czemu naczynie magazynuje ciepłotę na dłużej

  • Wielowarstwowe dno akutermiczne sprawia, że garnek szybko się nagrzewa, a także doskonale trzymają ciepło, które jest równomiernie rozprowadzane po całym naczyniu

  • Szklana pokrywa wyposażona została w ujście na parę, które zapobiega wykipieniu.

  • Odpowiednio wyprofilowane uchwyty umożliwiają łatwe przenoszenie naczynia wraz z zawartością.

  • Wewnątrz garnka praktyczna podziałka z litrażem.

  • Garnek jest łatwy w utrzymaniu czystości, możesz myć w zmywarce.

  • Garnek możesz używać na wszystkich rodzajach kuchenek , również indukcyjnej.

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Confit to sposób przyrządzania mięsa polegająca na długotrwałym smażeniu mięsa np. gęsiny w głębokim tłuszczu. Do rondla wkładamy kawałek mięsa i zalewamy olejem. Przykrywamy folią aluminiową tak, aby matowa strona przylegała do tłuszczu. Mięso dusi się na bardzo małym ogniu (olej powinien tylko „mrugać”) do miękkości. Gotowe mięso należy przyrumienić z obu stron na patelni.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!