Valdinox Prime
Valdinox Prime

Garnek ze stali nierdzewnej z pokrywką Altom Design na gaz i indukcję Oliwier 6,0 l

Brak w magazynie

cena:
47,90 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Garnek ze stali nierdzewnej Oliwier uczyni Cię mistrzynią gotowania


Wymiary garnka:
- średnica - 24 cm
- wysokość - 13,5 cm
- pojemność - 6,0 l

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204002249

Opis produktu

Jeśli cenisz prostotę, elegancję i niezawodność, mamy dla Ciebie kolekcję garnków ze stali nierdzewnej Oliwier. Łączą one w sobie wyjątkowy wygląd, świetne wykonanie oraz wygodę w codziennym użytkowaniu w kuchni.


  • Garnek Oliwier posiada klasyczny, pękaty kształt.

  • Garnki wykonane z trwałej stali nierdzewnej, która nie ulega zniekształceniom.

  • Bez przeszkód możesz używać metalowe narzędzia kuchenne.

  • Grubość ścianek garnka to 0,4 mm, dzięki czemu naczynie magazynuje ciepłotę na dłużej

  • Wielowarstwowe dno akutermiczne sprawia, że garnek szybko się nagrzewa, a także doskonale trzymają ciepło, które jest równomiernie rozprowadzane po całym naczyniu

  • Wygodna krawędź umożliwia wygodne przelewanie, bez kapania i rozlewania potraw.
  • .
  • Szklana pokrywa wyposażona została w ujście na parę , które zapobiega wykipieniu.

  • Odpowiednio wyprofilowane uchwyty umożliwiają łatwe przenoszenie naczynia wraz z zawartością.

  • Wewnątrz garnka praktyczna podziałka z litrażem.

  • Garnek jest łatwy w utrzymaniu czystości, możesz myć w zmywarce.

  • Garnek możesz używać na wszystkich rodzajach kuchenek , również indukcyjnej.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeżeli chcemy, aby ugotowany wywar był klarowny należy go ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie dodać do niego ubite białka z dwóch jajek. Na koniec podgrzewamy i mieszamy. Cząsteczki białka otoczą szumowiny i z łatwością je usuniemy z użyciem szumówki lub sita.