Garnek ze stali nierdzewnej z pokrywką Altom Design na gaz i indukcję Oliwier 6,0 l

Brak w magazynie

cena:
47,90 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Garnek ze stali nierdzewnej Oliwier uczyni Cię mistrzynią gotowania


Wymiary garnka:
- średnica - 24 cm
- wysokość - 13,5 cm
- pojemność - 6,0 l

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204002249

Opis produktu

Jeśli cenisz prostotę, elegancję i niezawodność, mamy dla Ciebie kolekcję garnków ze stali nierdzewnej Oliwier. Łączą one w sobie wyjątkowy wygląd, świetne wykonanie oraz wygodę w codziennym użytkowaniu w kuchni.


  • Garnek Oliwier posiada klasyczny, pękaty kształt.

  • Garnki wykonane z trwałej stali nierdzewnej, która nie ulega zniekształceniom.

  • Bez przeszkód możesz używać metalowe narzędzia kuchenne.

  • Grubość ścianek garnka to 0,4 mm, dzięki czemu naczynie magazynuje ciepłotę na dłużej

  • Wielowarstwowe dno akutermiczne sprawia, że garnek szybko się nagrzewa, a także doskonale trzymają ciepło, które jest równomiernie rozprowadzane po całym naczyniu

  • Wygodna krawędź umożliwia wygodne przelewanie, bez kapania i rozlewania potraw.
  • .
  • Szklana pokrywa wyposażona została w ujście na parę , które zapobiega wykipieniu.

  • Odpowiednio wyprofilowane uchwyty umożliwiają łatwe przenoszenie naczynia wraz z zawartością.

  • Wewnątrz garnka praktyczna podziałka z litrażem.

  • Garnek jest łatwy w utrzymaniu czystości, możesz myć w zmywarce.

  • Garnek możesz używać na wszystkich rodzajach kuchenek , również indukcyjnej.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Tradycyjną pasteryzację słoików w garnku z gorącą wodą z powodzeniem można zastąpić prostszą i mniej czasochłonną pasteryzacją na sucho - w piekarniku. Piekarnik rozgrzewamy do 100-110 stopni i wkładamy słoiki wypełnione jeszcze gorącymi przetworami tak aby się nie stykały. Pozostawiamy w piekarniku na około 15-25 minut w zależności od ich wielkości.

W ten sam sposób możemy wysterylizować słoiki umieszczając je na 10-15 minut w nagrzanym do 100 stopni piekarniku.