Garnek ze stali nierdzewnej z pokrywką szklaną Altom Design Fabio 1,9 l

W magazynie

cena:
36,00 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Garnki ze stali nierdzewnej są bezpieczne i trwałe, dlatego tak często wykorzystywane są w kuchni


Wymiar garnka:
- pojemność - 1,9 l
- średnica - 16 cm
- wysokość - 10 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204002423

Opis produktu

Garnek nierdzewny Fabio to prosty, ale zarazem designerski element wyposażenia kuchni. Stal nierdzewna jest jednym z najbezpieczniejszych i najtrwalszych materiałów, dlatego przygotowując posiłki w garnkach Fabio masz gwarancję zdrowego gotowania z zachowaniem minerałów i witamin.


Dodatkowo garnek ze stali nierdzewnej Fabio w komplecie posiada szklaną pokrywkę, która wyposażona jest w tak zwany otwór bezpieczeństwa do wylotu pary. Dzięki czemu gotowane pod ciśnieniem potrawy nie będą kipieć i zalewać kuchenki.


  • Garnek wykonany został z trwałej i bezpiecznej stali nierdzewnej

  • Garnek nierdzewny jest łatwy w utrzymaniu czystości. Możesz myć go w zmywarce

  • Garnek nierdzewny możesz używać na wszystkich rodzajach kuchenek, również indukcyjnej

  • Grubość ścianek garnka to 0,4 mm, dzięki czemu naczynie magazynuje ciepłotę na dłużej

  • Grube, 5-warstwowe dno akutermiczne sprawia, że naczynie szybko się nagrzewa, a także doskonale trzyma ciepło, które jest równomiernie rozprowadzane po całym naczyniu

  • We wnętrzu garnka zaznaczona jest miarka, która ułatwi odmierzanie

  • Szklana pokrywka idealnie dopasowana jest do garnka. Posiada otwór na ujście do pary

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Jeśli użyjesz za dużo papryczki chilli, ostrej mielonej papryki lub innych ostrych przypraw, wyciśnij sok z połowy cytryny i do przygotowanego dania wrzuć samą cytrynową skórkę. Następnie całość gotuj kilka minut, od czasu do czasu mieszając. Kiedy danie stanie się mniej pikantne, usuń cytrynę.