Zestaw 3 garnków ze stali nierdzewnej z pokrywami i patelnią Altom Design Paolo

W magazynie

cena:
199,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Garnki ze stali nierdzewnej Paolo uczynią Cię mistrzynią gotowania



Skład kompletu:

1 x garnek z pokrywą: średnica - 18 cm, wysokość - 10,5 cm, pojemność 2,6 l
1 x garnek z pokrywą: średnica - 22 cm, wysokość - 12,5 cm, pojemność 4,7 l
1 x rondel z pokrywą: średnica - 14 cm, wysokość - 8,5 cm, pojemność 1,3 l
1 x patelnia: średnica - 24 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00005609

Opis produktu

Żeby przyrządzić pyszne dania nie potrzebujesz wcale umiejętności szefa kuchni. Wystarczy odpowiednio dobrać naczynia, a przyrządzenie smacznych i pełnych witamin posiłków stanie się dziecinnie proste. W naszym sklepie znajdziesz atrakcyjną ofertę na garnki ze stali nierdzewnej


  • Garnki Paolop to połączenie jakości, funkcjonalności i stylowego designu

  • Garnki wykonane są ze stali nierdzewnej, dzięki której nie ulegają zniekształceniom

  • Trwała i higieniczna stal nierdzewna zapewnia łatwe utrzymanie garnków w czystości

  • Specjalne warstwowe dno bardzo dobrze przewodzi ciepło i pozwala na równomierne rozprowadzenie go po powierzchni, zmniejszając ryzyko przypalenia potrawy.

  • Szklana pokrywa wyposażona została w ujście na parę, które zapobiega wykipieniu potraw

  • Wewnątrz garnka praktyczna podziałka z litrażem

  • Możesz używać ich na wszystkich źródłach ciepła, a więc również na kuchenkach indukcyjnych


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeśli użyjesz za dużo papryczki chilli, ostrej mielonej papryki lub innych ostrych przypraw, wyciśnij sok z połowy cytryny i do przygotowanego dania wrzuć samą cytrynową skórkę. Następnie całość gotuj kilka minut, od czasu do czasu mieszając. Kiedy danie stanie się mniej pikantne, usuń cytrynę.