Karnawałowe Szaleństwo
Karnawałowe Szaleństwo

Keksówka, forma do pieczenia chleba i ciasta z powłoką nieprzywierającą SNB "Caffe Creme" 31 x 14 cm

W magazynie

cena:
31,50 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna keksówka z powłoką nieprzywierającą do pieczenia ciasta, chleba czy pasztetu


Wymiary formy do pieczenia:
długość - 31 cm,
szerokość - 14 cm,
wysokość - 6 cm

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: SNB
Identyfikator: 020400988

Opis produktu

Podłużne formy do pieczenia ciasta, czyli popularne keksówki, mają niezwykle uniwersalne zastosowanie - mogą posłużyć także do pieczenia domowego chleba czy pasztetu.


Keksówki, blachy świetnie nadające się także do pieczenia chleba i pasztetu, to wąskie i podłużne formy, będące jednym z podstawowych elementów wyposażenia każdej domowej kuchni. Nadają się do pieczenia keksu, babki i wielu innych ciast, które po upieczeniu można wygodnie porcjować.


Wykonana z wysokiej jakości stali, pokryta specjalną powłoką nieprzywieralną w pięknym kolorze forma do pieczenia (keksówka), będzie służyła Ci przez długie lata.


  • Wąska i podłużna keksówka świetnie nadaje się do pieczenia domowych ciast, chleba i pasztetów

  • Forma do pieczenia wykonana przez polską firmę SNB ze stali niskowęglowej jest trwała, wytrzymała i nie odkształca się w codziennym uzytkowaniu

  • Specjalna powłoka nieprzywieralna, którą pokryto blachę do pieczenia, zapobiega przypalaniu się wypieków oraz ułatwia ich wyjmowanie z formy

  • Forma do pieczenia z wysokiej jakości stali jest łatwa w utrzymaniu czystości i bezpieczna dla produktów spożywczych

  • Keksówka jest przystosowana do pieczenia w temperaturze do 230 stopni

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Wypieki drożdżowe zachowają dłużej świeżość i będą bardziej wilgotne, jeśli podczas przygotowania ciasta dodamy do niego około 3 łyżek tłustego twarogu lub podobną ilość ugotowanych i uduszonych ziemniaków. Należy również pamiętać o tym, że im dłużej wyrabiamy ciasto tym wyżej wyrośnie i będzie bardziej puszyste.