Zestaw 2 rondli ze stali nierdzewnej z pokrywkami Altom Design Fabio

W magazynie

cena:
189,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Rondle ze stali nierdzewnej Fabio uczynią Cię mistrzynią gotowania



Skład zestawu:

1 x rondel z pokrywą 26 cm - 3,5 l
1 x rondel z pokrywą 24 cm - 2,6 l

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00005034

Opis produktu

Rondel nierdzewny Fabio to prosty, ale zarazem designerski element wyposażenia kuchni. Stal nierdzewna jest jednym z najbezpieczniejszych i najtrwalszych materiałów, dlatego przygotowując posiłki w garnkach i rondlach Fabio masz gwarancję zdrowego gotowania z zachowaniem minerałów i witamin.


Dodatkowo rondel ze stali nierdzewnej Fabio w komplecie posiada szklaną pokrywkę, która wyposażona jest w tak zwany otwór bezpieczeństwa do wylotu pary. Dzięki czemu gotowane pod ciśnieniem potrawy nie będą kipieć i zalewać kuchenki.


  • Rondel wykonany został z trwałej i bezpiecznej stali nierdzewnej

  • Wewnętrza powłoka non-stick chroni potrawy przed przywieraniem

  • Nieprzywierającą powłoką łatwo utrzymać w czystości. Zaleca się używanie wody i łagodnych detergentów

  • Grube, indukcyjne dno sprawia, że rondel szybko się nagrzewa, a także doskonale trzyma ciepło, które jest równomiernie rozprowadzane po całym naczyniu

  • Grubość ścianek rondla to 0,45 mm, dzięki czemu naczynie magazynuje ciepłotę na dłużej

  • Szklana pokrywa idealnie dopasowana jest do rondla . Posiada otwór na ujście do pary

  • Możesz używać go na wszystkich rodzajach kuchenek, również indukcyjnej

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Tradycyjną pasteryzację słoików w garnku z gorącą wodą z powodzeniem można zastąpić prostszą i mniej czasochłonną pasteryzacją na sucho - w piekarniku. Piekarnik rozgrzewamy do 100-110 stopni i wkładamy słoiki wypełnione jeszcze gorącymi przetworami tak aby się nie stykały. Pozostawiamy w piekarniku na około 15-25 minut w zależności od ich wielkości.

W ten sam sposób możemy wysterylizować słoiki umieszczając je na 10-15 minut w nagrzanym do 100 stopni piekarniku.