Krajalnica do jabłek Fiskars Functional Form z miseczką (1016132)

Brak w magazynie

cena:
67,90 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Krajalnica umożliwia szybkie i łatwe porcjowanie jabłek.


Odcina gniazdo nasienne dzieląc pozostałą część jabłka na 8 równych porcji.
Pomarańczowa, silikonowa podkładka gwarantuje stabilizację narzędzia podczas pracy,
po wyjęciu ostrzy miseczka może służyć do przechowywania owoców, a po założeniu podkładki uzyskujemy zamykany pojemnik do zabrania na piknik, do szkoły lub do pracy.

Długość - 17 cm.
Marka: Fiskars
Identyfikator: 0207015328

Opis produktu

Linia akcesoriów kuchennych Fiskars Functional Form została stworzona z myślą o tym, by przygotowywanie posiłków było dla Ciebie prawdziwą przyjemnością.

Elementy metalowe wykonano z wysokiej jakości stali, dodając piękne wzornictwo oraz wygodny kształt rękojeści. Różnorodność dostępnych modeli sprawia, że na pewno znajdziesz odpowiedni do swoich potrzeb nóż lub inny element wyposażenia kuchni.

  • wysokiej jakości stal nierdzewna oraz wysoka odporność na korozję, zapewniają krajalnicy długą trwałość

  • trwałe połączenia ostrza z uchwytem, dają Ci poczucie bezpieczeństwa i higieny, ponieważ ograniczono gromadzenie bakterii i zanieczyszczeń

  • akcesoria Fiskars pięknie zaprezentują się w Twojej kuchni, zaprojektowano je w nowoczesnym i atrakcyjnym wizualnie designie oraz harmonijnej kolorystyce

  • ulepszony materiał rękojeści powoduje jeszcze lepsze trzymanie oraz bezpieczeństwo użytkowania

Linia Functional Form łączy w sobie wysokiej jakości noże kuchenne, akcesoria, naczynia i sztućce. Produkty są łatwe w użytkowaniu, przechowywaniu i utrzymaniu w czystości. Wszystkie artykuły tworzą harmonijną całość.

Zamów teraz - zamówienia wysyłamy tego samego dnia lub najpóźniej w kolejnym dniu roboczym

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeśli chcesz mieć świeże wiórki, najlepiej przygotuj je samodzielnie. Po obraniu kokosa, miąższ zetrzyj na tarce o małych oczkach, a następnie wysusz w piekarniku w 50 stopniach C lub na słońcu.