Łopatka i nóż do ciasta Gerpol Diamond Satyna (2 elementy)

Zobacz film

Brak w magazynie

cena:

Normalna cena: 129,10 zł

Special Price 74,90 zł

pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Kolekcja sztućców Diamond to synonim blasku i luksusu na Twoim stole



Sztućce Gerpol - najwyższa jakość i precyzja wykonania

Skład zestawu:
1 x łopatka do ciasta
1 x noż do ciasta

Materiał: stal nierdzewna 18/10
Wykończenie: satyna
Gwarancja producenta: 20 lat

Zastosowanie

  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Gerpol
Identyfikator: 0104001103

Opis produktu

Sztućce marki Gerpol to produkty najwyższej jakości, dzięki którym stworzysz wymarzone aranżacje stołu. Są one odzwierciedleniem Twojego dobrego gustu i klasy. Projektanci marki Gerpol stworzyli specjalnie dla Ciebie kolekcję tajemniczą i intrygującą zarazem. Linia sztućców Diamond to wyraz piękna i trwałości.


  • Nowoczesna forma i perfekcyjne zdobienia sztućców Diamond są zapowiedzią doskonałych spotkań przy stole, pełnych bajecznych smaków i apetycznych kolorów

  • Wykonanie z najwyższej jakości stali nierdzewnej 18/10*, nadaje sztućcom niepowtarzalny blask, gwarantując przy tym wytrzymałość stali i odporność na korozję czy działanie kwasów

  • Smukły, dobrze wyprofilowany i elegancki kształt łopatki i nożą sprawia, że dobrze układają się w dłoni, pozwalając na ich komfortowe użytkowanie

  • Solidne i trwałe wykonanie pozwoli Ci na długoletnie użytkowanie sztućców , bez obaw o jakiekolwiek uszkodzenia

  • Producent udziela 20-letniej gwarancji na wszystkie sztućce

  • Zestaw zapakowany w eleganckie pudełko ozdobne, jest doskonałym pomysłem na prezent



  • *stal nierdzewna 18/10 - 18% chromu nadaje stali niepowtarzalny połysk oraz sprawia, że staje się ona odporna na korozję; 10 % niklu gwarantuje wytrzymałość stali, a także odporność na działanie kwasów.

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Aby zwykłe ciasteczka nabrały nowego smaku i atrakcyjnego wyglądu, warto dodać do nich orzechy lub migdały. Bakalie prażymy na suchej patelni, siekamy i rozsypujemy równomiernie na stolnicy a następnie rozwałkowujemy na nich ciasto i wykrawamy ciastka jak zwykle. Pieczemy orzechami do góry.