Łopatka i nóż do ciasta / tortu Gerpol Mona srebrny połysk (2 elementy)

Zobacz film

W magazynie

cena:
109,00 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Zestaw do ciasta z kolekcji Mona to kwintesencja dobrego smaku


Skład zestawu:
- 1 x łopatka do ciasta
- 1 x nóż do ciasta
Materiał: stal nierdzewna 18/10
Wykończenie: polerowane na wysoki połysk
Sztućce są objęte 20-letnią gwarancją producenta!

Zastosowanie

  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Gerpol
Identyfikator: 0104001163

Opis produktu

Łopatka i nóż do ciasta z kolekcji Mona marki Gerpol to zestaw najwyższej jakości, wykonany z najlepszej stali. Sztućce Gerpol to wyraz wysokiej klasy i dobrego gustu.


Wykonane z dobrej jakości stali nierdzewnej łopatka i nóż do ciasta marki Gerpol zachwycają swoim blaskiem i trwałością oraz gwarantują doskonały wygląd przez wiele lat. Sztućce z kolekcji Mona zostały zaprojektowane z myślą o wieloletnim użytkowaniu, są świetnie wyważone i idealnie leżą w dłoni.


Ozdobne, eleganckie pudełko, w które zapakowany jest zestaw, może służyć do ich przechowywania w domu.



  • Precyzyjnie wykonany i dobrze zaprojektowany zestaw świetnie trzyma się w dłoni

  • Wykonane z najlepszej jakościowo stali nierdzewnej 18/10 sztućce zapewniają trwałość na długie lata

  • Klasyczna linia sztućców, w połączeniu z delikatnym, wypukłym wzorem sprawia, że bardzo dobrze wpasują się w klasyczną aranżację stołu

  • Łopatkę oraz nóż do ciasta marki Gerpol bezpiecznie możesz myć w zmywarce, dzięki wysokiej jakości stali są one odporne na korozję

  • Piękne, klasyczne pudełko może służyć do przechowywania kompletu sztućców w domu

  • Cały zestaw objęty jest 20-letnią gwarancją producenta


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby zwykłe ciasteczka nabrały nowego smaku i atrakcyjnego wyglądu, warto dodać do nich orzechy lub migdały. Bakalie prażymy na suchej patelni, siekamy i rozsypujemy równomiernie na stolnicy a następnie rozwałkowujemy na nich ciasto i wykrawamy ciastka jak zwykle. Pieczemy orzechami do góry.