Łyżka cedzakowa / szumówka emaliowana Silesia Rybnik

0 5 5 star star star star star 1 1 recenzja(i)

Zobacz film

W magazynie

cena:
14,99 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna i funkcjonalna chochla ułatwi zbieranie szumowin z wywaru.


Wymiary łyżki cedzakowej:
długość - 31 cm


Dowiedz się jak zbudowane są naczynia emaliowane i poznaj praktyczne wskazówki dotyczące ich użytkowania. Pobierz instrukcję.


Identyfikator: 020501510

Opis produktu

Kuchnia to serce każdego domu. Tu z pasją tworzysz nowe dania, aby oczarować podniebienia najbliższych. W Twojej kuchni nie może zabraknąć małych pomocników kuchennych, które znacznie ułatwią Ci pracę. Łyżki cedzakowe i szumówki to kuchenne akcesoria niezbędne w każdym domu.


Funkcjonalna, emaliowana szumówka ułatwia zbieranie ściętego białka z wywaru i wyławianie z zupy warzyw i mięsa. Jest zupełnie bezpieczna dla alergików, nie wchodzi w reakcję z kwasami, a jej gładka, szklista powierzchnia uniemożliwia gromadzenie i namnażanie się bakterii.



  • Poręczna szumówka wykonana jest z emaliowanej stali, dzięki czemu jest trwała i higieniczna.

  • Jest przystosowana do głębokich naczyń.

  • Wyposażona w praktyczny haczyk, umożliwiający zawieszenie w dogodnym miejscu w kuchni.

  • Trwała i higieniczna powłoka emaliowana zapewnia łatwe czyszczenie łyżki, można ją również myć w zmywarce.

  • Dzięki powłoce szklistej, jaką jest emalia, łyżka cedzakowa jest zupełnie bezpieczna dla alergików, może też być zanurzona w garnku z zupą, bo nie wchodzi w reakcję z pożywieniem.

  • Pasować będzie do innych elementów emaliowanych, a także do kuchni zaprojektowanych zgodnie ze współczesną myślą wnętrzarską.



Zobacz film

Opinie o produkcie

oceniono przez Iza
Kupiłam chochelke prezentuje się świetnie dobra jakość wykonania.Polecam .

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeżeli chcemy, aby ugotowany wywar był klarowny należy go ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie dodać do niego ubite białka z dwóch jajek. Na koniec podgrzewamy i mieszamy. Cząsteczki białka otoczą szumowiny i z łatwością je usuniemy z użyciem szumówki lub sita.