Łyżka cedzakowa szumówka emaliowana Silesia Rybnik kremowa

0 5 5 star star star star star 1 1 recenzja(i)

Zobacz film

W magazynie

cena:
19,50 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna i funkcjonalna chochla ułatwi zbieranie szumowin z wywaru.


Wymiary łyżki cedzakowej:
długość - 31 cm


Dowiedz się jak zbudowane są naczynia emaliowane i poznaj praktyczne wskazówki dotyczące ich użytkowania. Pobierz instrukcję.


Identyfikator: 020501510

Opis produktu

Kuchnia to serce każdego domu. Tu z pasją tworzysz nowe dania, aby oczarować podniebienia najbliższych. W Twojej kuchni nie może zabraknąć małych pomocników kuchennych, które znacznie ułatwią Ci pracę. Łyżki cedzakowe i szumówki to kuchenne akcesoria niezbędne w każdym domu.


Funkcjonalna, emaliowana szumówka ułatwia zbieranie ściętego białka z wywaru i wyławianie z zupy warzyw i mięsa. Jest zupełnie bezpieczna dla alergików, nie wchodzi w reakcję z kwasami, a jej gładka, szklista powierzchnia uniemożliwia gromadzenie i namnażanie się bakterii.



  • Poręczna szumówka wykonana jest z emaliowanej stali, dzięki czemu jest trwała i higieniczna.

  • Jest przystosowana do głębokich naczyń.

  • Wyposażona w praktyczny haczyk, umożliwiający zawieszenie w dogodnym miejscu w kuchni.

  • Trwała i higieniczna powłoka emaliowana zapewnia łatwe czyszczenie łyżki, można ją również myć w zmywarce.

  • Dzięki powłoce szklistej, jaką jest emalia, łyżka cedzakowa jest zupełnie bezpieczna dla alergików, może też być zanurzona w garnku z zupą, bo nie wchodzi w reakcję z pożywieniem.

  • Pasować będzie do innych elementów emaliowanych, a także do kuchni zaprojektowanych zgodnie ze współczesną myślą wnętrzarską.



Zobacz film

Opinie o produkcie

oceniono przez Iza
Kupiłam chochelke prezentuje się świetnie dobra jakość wykonania.Polecam .

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Surowe jajka do deserów na zimno trzeba odpowiednio przygotować, bowiem mrożenie czy chłodzenie nie usunie m.in. bakterii salmonelli. Jajka z nieuszkodzoną skorupką należy umyć w wodzie z octem, a następnie zanurzyć na kilkanaście sekund we wrzątku.