Darmowa Dostawa
Darmowa Dostawa

Łyżka do makaronu spaghetti nylonowa Altom Design pomarańczowa

Brak w magazynie

cena:

Normalna cena: 5,80 zł

Special Price 3,79 zł

pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Nylonowa łyżka do makaronu ułatwi gotowanie każdej Pani domu


długość łyżki do spaghetti - 30 cm

Zastosowanie

  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0207015383

Opis produktu

Łyżka do makaronu spaghetti to narzędzie niezbędne w kuchni każdego miłośnika włoskich specjałów. Umożliwia wygodne podawanie ugotowanego spaghetti na talerz. Makaron typu spaghetti jest bowiem długi i bez specjalistycznej łyżki jego nabieranie jest trochę uciążliwe.


Typowa łyżka do spaghetti posiada charakterystyczne wycięcia, umożliwiające pewny chwyt makaronu, a także otwory, umożliwiające odciekanie zbędnej wody przy nabieraniu bezpośrednio z garnka.


Nylonowa łyżka do makaronu jest idealna do używania na delikatnych powłokach nieprzywieralnych garnków. Wygodna rączka zapewnia pewny chwyt łyżki z ciężkim makaronem, a znajdujący się w niej otwór umożliwia jest powieszenie wśród innych kuchennych akcesoriów.


  • Lekka , poręczna i praktyczna łyżka do makaronu jest niezbędna w kuchni każdego miłośnika włoskiego spaghetti

  • Łyżka do makaronu wykonana jest z wytrzymałego, pomarańczowego nylonu, dzięki czemu jest trwała i odporna na działanie wysokich temperatur

  • Łyżka posiada długą rączkę, dzięki której zachowuje bezpieczeństwo podczas nakładania gorącego makaronu

  • Łyżka do makaronu posiada otwór umożliwiający zawieszenie jej w podręcznym miejscu w kuchni

  • Trwały i higieniczny nylon, zapewnia łatwe czyszczenie łyżki


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Pokruszone ciastka lub resztę babki czy biszkoptu możemy ponownie wykorzystać. Ciastka rozcieramy kulą na proszek, ciasta ścieramy na tarce o małych oczkach. Tak przygotowane mieszamy z polewą czekoladową lub roztopioną czekoladą i odrobiną powideł lub dżemu. Formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Chłodzimy i otrzymujemy pyszne domowe (i ekonomiczne) bajaderki.