Łyżka do makaronu spaghetti nylonowa Altom Design Rock

W magazynie

cena:

Normalna cena: 6,20 zł

Special Price 4,90 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna i funkcjonalna łyżka do serwowania makaronu spaghetti


Wymiary łyżki:
długość - 31,5 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Rock marki Altom Design w skład której wchodzą akcesoria kuchenne, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Rock
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0207015445

Opis produktu

Łyżka do makaronu spaghetti to narzędzie niezbędne w kuchni każdego miłośnika włoskich specjałów. Umożliwia wygodne podawanie ugotowanego spaghetti na talerz. Makaron typu spaghetti jest bowiem długi i bez specjalistycznej łyżki jego nabieranie jest trochę uciążliwe.


Typowa łyżka do spaghetti posiada charakterystyczne wycięcia, umożliwiające pewny chwyt makaronu, a także otwory, umożliwiające odciekanie zbędnej wody przy nabieraniu bezpośrednio z garnka.


Nylonowa łyżka do makaronu jest idealna do używania na delikatnych powłokach nieprzywieralnych garnków. Wygodna rączka zapewnia pewny chwyt łyżki z ciężkim makaronem, a znajdujący się w niej otwór umożliwia jest powieszenie wśród innych kuchennych akcesoriów.


  • Lekka , poręczna i praktyczna łyżka do makaronu jest niezbędna w kuchni każdego miłośnika włoskiego spaghetti

  • Łyżka do makaronu wykonana jest z wytrzymałego nylonu, dzięki czemu jest trwała i odporna na działanie wysokich temperatur

  • Łyżka posiada długą rączkę, dzięki której zachowuje bezpieczeństwo podczas nakładania gorącego makaronu

  • Delikatna w dotyku rękojeść z powłoką "soft touch" nie nagrzewa się, dzięki czemu rączka chroni dłonie przed poparzeniem

  • Łyżka do makaronu posiada otwór umożliwiający zawieszenie jej w podręcznym miejscu w kuchni

  • Trwały i higieniczny nylon, zapewnia łatwe czyszczenie łyżki


Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Surowe jajka do deserów na zimno trzeba odpowiednio przygotować, bowiem mrożenie czy chłodzenie nie usunie m.in. bakterii salmonelli. Jajka z nieuszkodzoną skorupką należy umyć w wodzie z octem, a następnie zanurzyć na kilkanaście sekund we wrzątku.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!