Łyżka do makaronu spaghetti nylonowa Altom Design Rock

Brak w magazynie

cena:

Normalna cena: 6,20 zł

Special Price 4,90 zł

pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna i funkcjonalna łyżka do serwowania makaronu spaghetti


Wymiary łyżki:
długość - 31,5 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Rock marki Altom Design w skład której wchodzą akcesoria kuchenne, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Rock
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0207015445

Opis produktu

Łyżka do makaronu spaghetti to narzędzie niezbędne w kuchni każdego miłośnika włoskich specjałów. Umożliwia wygodne podawanie ugotowanego spaghetti na talerz. Makaron typu spaghetti jest bowiem długi i bez specjalistycznej łyżki jego nabieranie jest trochę uciążliwe.


Typowa łyżka do spaghetti posiada charakterystyczne wycięcia, umożliwiające pewny chwyt makaronu, a także otwory, umożliwiające odciekanie zbędnej wody przy nabieraniu bezpośrednio z garnka.


Nylonowa łyżka do makaronu jest idealna do używania na delikatnych powłokach nieprzywieralnych garnków. Wygodna rączka zapewnia pewny chwyt łyżki z ciężkim makaronem, a znajdujący się w niej otwór umożliwia jest powieszenie wśród innych kuchennych akcesoriów.


  • Lekka , poręczna i praktyczna łyżka do makaronu jest niezbędna w kuchni każdego miłośnika włoskiego spaghetti

  • Łyżka do makaronu wykonana jest z wytrzymałego nylonu, dzięki czemu jest trwała i odporna na działanie wysokich temperatur

  • Łyżka posiada długą rączkę, dzięki której zachowuje bezpieczeństwo podczas nakładania gorącego makaronu

  • Delikatna w dotyku rękojeść z powłoką "soft touch" nie nagrzewa się, dzięki czemu rączka chroni dłonie przed poparzeniem

  • Łyżka do makaronu posiada otwór umożliwiający zawieszenie jej w podręcznym miejscu w kuchni

  • Trwały i higieniczny nylon, zapewnia łatwe czyszczenie łyżki


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Żeby ładnie i równo pokroić ciasta z kremem czy torty należy użyć noża z długim ostrzem, uprzednio namoczonego w gorącej wodzie a następnie wytartego do sucha. Dzięki temu kawałki ciasta będą miały równe brzegi i nie będą zgniecione.