Miska / miseczka / salaterka porcelanowa Altom Design Madame Chic 14 cm

Brak w magazynie

cena:

Normalna cena: 13,99 zł

Special Price 5,90 zł

pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Pełna uroku, wykwintności, ale przy tym prostoty i subtelnych kształtów jest miska z kolekcji Madame Chic


Wymiary miski:
- średnica - 14 cm
- wysokość - 7 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Madame Chic marki Altom Design, w której skład wchodzą elementy zastawy porcelanowej: kubki, miseczki, talerzyk, mlecznik, imbryk, cukiernica, a także podkładka, pozwalające spójnie wyposażyć domową jadalnię bądź salon. Sprawdź całą kolekcję Madame Chic
Marka: Altom Design
Identyfikator: 01010051682

Opis produktu

Twój styl cechuje prostota, ale też nieprzemijający szyk – nie tylko chodzi o strój, ale także aranżację wnętrz. Lubisz otaczać się przedmiotami pięknymi, ale zarazem takimi, które posiadają stonowane wzory. Subtelna elegancja to Twój ulubiony trend także w domu. Ubogać zastawę stołową o miskę w gustownym wzorze.


Dla takich osób jak Ty powstała kolekcja Madame Chic od marki Altom Design. Proste kształty i wzory, podbite złotymi zdobieniami i kaligrafią. Delikatnym designem, ale zarazem elegancją z wyższej półki nacechowana jest cała linia Madame Chic, w tym miska porcelanowa. Lekko kremowy kolor porcelany przebijany jest przez pozłacane brzegi oraz napis z nazwą kolekcji.



  • Madame Chic to kolekcja pełna uroku i klasycznej elegancji

  • Salaterka porcelanowa idealna będzie podczas spotkań w gronie najbliższych

  • Porcelanowa powierzchnia salaterki jest łatwa do utrzymania w czystością

  • Miska wykonana została z porcelany wysokiej jakości o lekko kremowym zabarwieniu

  • Kolekcja od marki Altom Design łączy w sobie prostotę i elegancję, która zgodna jest z najnowszymi trendami w aranżacji wnętrz

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Surowe jajka do deserów na zimno trzeba odpowiednio przygotować, bowiem mrożenie czy chłodzenie nie usunie m.in. bakterii salmonelli. Jajka z nieuszkodzoną skorupką należy umyć w wodzie z octem, a następnie zanurzyć na kilkanaście sekund we wrzątku.