Miska porcelanowa Altom Design Konfetti 15 cm wzór B

W magazynie

cena:

Normalna cena: 14,90 zł

Special Price 8,90 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Pożywne śniadanie i duża kawa w dobrym stylu – w naczyniach z kolekcji Konfetti.


Wymiary miski:
średnica - 15 cm
wysokość - 7 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Konfetti marki Altom Design, w skład której wchodzą kubki, talerze, miseczki porcelanowe i maty stołowe. Sprawdź całą kolekcję Konfetti

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: 01010051916

Opis produktu

Gałązki o drobnych listkach „spływające” z góry po kremowej porcelanie, wystrzelone w górę złote i niebieskie ścinki papieru oraz nasiona ozdobnej rośliny miesiącznicy były inspiracją do stworzenia kolekcji Konfetti marki Altom Design.


Konfetti to kolekcja naczyń śniadaniowych składająca się z kubków jumbo o pojemności 480 ml, kubków o pojemności 340 ml, misek śniadaniowych, talerzy deserowych i mat. Wszystkie elementy dostępne są w dwóch wzorach, które można dowolnie ze sobą łączyć, więc kolekcja doskonale wpisuje się we współczesny trend mix & match (mieszaj i łącz).


Częścią tej kolekcji jest miska śniadaniowa.



  • Kolekcja Konfetti składa się z elementów potrzebnych do przygotowania pożywnego śniadania.

  • Wykonana z kremowej porcelany new bone china o podwyższonej wytrzymałości.

  • Z kremowym odcieniem porcelany świetnie współgrają ciemnoniebieskie dekory inspirowane roślinami i konfetti. Kubki z konfetti zdobione są dodatkowo złotym paskiem.

  • Naczynia dostępne są w dwóch wersjach zdobniczych, można je dowolnie łączyć.

  • Kolekcja doskonale wpisuje się w trend mix & match – mieszaj i łącz.

  • Elementy bez złotego paska można myć w zmywarce.


Zobacz film

Produkt pojawia się w inspiracjach

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Przygotowując sałatkę z takich warzyw korzeniowych, jak marchew, seler, pietruszka lub buraki, nie gotujmy ich, bo w wodzie tracą znaczną część wartości odżywczych. Lepiej będzie zawinąć je w folie aluminiową i upiec w temperaturze 200 stopni przez 45 minut lub alternatywnie ugotować na parze.