Miska / salaterka porcelanowa Altom Design Monokolor Łososiowy 14 cm

Zobacz film

Brak w magazynie

cena:

Normalna cena: 9,70 zł

Special Price 7,90 zł

pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Monokolor nie wyszedł z mody, wręcz przeciwnie. Naczynia kuchenne w jednolitym kolorze, takie jak miska, także mogą ozdobić wnętrze


Wymiary miski:
- średnica - 14 cm
- wysokość - 7 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Monokolor marki Altom Design w skład której wchodzą elementy porcelany śniadaniowej: kubki, talerzyki i kieliszki do jajek oraz tekstylne akcesoria kuchenne: fartuchy, rękawice, łapki i ściereczki, pozwalające spójnie wyposażyć domową jadalnię i kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Monokolor.

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: 01010051878

Opis produktu

Żywe, jednolite kolory pobudzają do życia. Soczystość tych barw pozytywnie nastraja i daje impuls do działania. Taka właśnie jest kolekcja Monokolor, od marki Altom Design, na którą składają się naczynia kuchenne takie jak: kubek, talerz deserowy, miska, czy kieliszek do jajka. Linia ta skupia na sobie wzrok, a także sprawia, że wnętrze nabiera optymistycznej atmosfery.


Łososiowa barwa jest wyrazista i ożywcza, a ponadto to kolor, który kojarzy się z wiosną i latem, dlatego tak często jest on wykorzystywany w modzie i designie oraz również w aranżacji wnętrza. Porcelana Monokolor Łososiowy stanie się ozdobą każdego stołu.



  • Kubek, talerz, salaterka i kieliszek do jajka w jednolitym kolorze, ożywi wnętrze Twojej kuchni i nada mu optymistycznego charakteru

  • Kolekcja Monokolor, od marki Altom Design, wykonana jest z wysokiej jakości porcelany

  • Naczynia te możesz bezpiecznie myć w zmywarce

  • Produkty z linii Monokolor charakteryzuje ładny i klasyczny kształt


Zobacz film

Produkt pojawia się w inspiracjach

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Surowe jajka do deserów na zimno trzeba odpowiednio przygotować, bowiem mrożenie czy chłodzenie nie usunie m.in. bakterii salmonelli. Jajka z nieuszkodzoną skorupką należy umyć w wodzie z octem, a następnie zanurzyć na kilkanaście sekund we wrzątku.