Miska salaterka porcelanowa Altom Design Reactive Blue 14 cm

W magazynie

cena:
19,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Kolekcja Reactive Blue od marki Altom Design - porcelanowa zastawa stołowa o nieregularnych kształtach i oryginalnym designie.



Wymiar miseczki porcelanowej:

średnica - 14 cm
pojemność - 500 ml
wysokość - 8,8 cm


Produkt ten jest częścią kolekcji Reactive Blue marki Altom Design, w skład której wchodzą kubki, filiżanka, miseczka, kubek, salaterka, talerz płytki oraz talerz deserowy Sprawdź całą kolekcję Reactive Blue.

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: 01010052289

Opis produktu

Marka Altom Design stworzyła kolekcję porcelany Reactive Blue, do której należą: kubek, filiżanka, talerz deserowy, talerz płytki, duża salaterka oraz miseczka. Kolekcja porcelany Reactive Blue to powrót do natury i jednocześnie inspiracja tradycyjnym rzemiosłem. Jej piękno tkwi w organicznych kształtach i nieregularności - jak przy rękodziele, w którym podobnie jak w przyrodzie, nie znajdzie się dwóch takich samych wzorów.


Porcelanowa zastawa stołowa Reavtive Blue idealnie wpisuje się we wnętrza urządzone w stylu industrialnym - z otwartymi, doświetlonymi powierzchniami, cegłą i metalowymi dodatkami. Ozdobi również wnętrza typu soft loft, które zawierają tylko pojedyncze elementy tego surowego, przemysłowego stylu.


  • elementy kolekcji porcelany Reactive Blue wykonane zostały z dobrej jakościowo porcelany

  • Reactive Blue od marki Altom Design to połączenie nieregularnych kształtów i ciepłych odcieni niebieskiego

  • całość tworzy spójną zastawę śniadaniową

  • wszystkie elementy najnowszej kolekcji porcelany, staną się wyrazistą ozdobą stołu

  • elementy zastawy porcelanowej zaaranżują stół w uroczyste, jak i zwyczajne dni

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Surowe jajka do deserów na zimno trzeba odpowiednio przygotować, bowiem mrożenie czy chłodzenie nie usunie m.in. bakterii salmonelli. Jajka z nieuszkodzoną skorupką należy umyć w wodzie z octem, a następnie zanurzyć na kilkanaście sekund we wrzątku.