Valdinox Prime
Valdinox Prime

Naczynia do zapiekania żaroodporne z pokrywą Altom Design Vega, komplet 2 naczyń

W magazynie

cena:
59,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Naczynie do zapiekania to produkt wielofunkcyjny – można go używać w piekarniku, mikrofalówce, lodówce oraz zamrażarce.


Skład zestawu:
1 x naczynie kwadratowe 1,5 l: szerokość z uchwytami – 22,5 cm, szerokość boku – 18 cm, wysokość – 11 cm
1 x naczynie owalne 2,5 l: długość – 33,2 cm, szerokość – 20,1 cm, wysokość – 11,5 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • LODóWKA
    Lodówka
  • ZAMRAżARKA
    Zamrażarka
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00003659

Opis produktu

Naczynia żaroodporne do piekarnika i kuchenki mikrofalowej marki Altom Design charakteryzują się precyzją wykonania, jakością i odpornością na wysokie i niskie temperatury (od -40 °C do 400 °C). Są wielofunkcyjne – nadają się nie tylko do mikrofalówki i piekarnika, ale także do lodówki, zamrażarki i zmywarki. Szkło wysokiej jakości, z jakiego są wykonane, nie wchodzi w reakcje z żywnością i jest odporne na zarysowania.


W żaroodpornym naczyniu do zapiekania Vega upieczesz pyszne potrawy w piekarniku, podgrzejesz je w mikrofalówce, a także wstawisz do lodówki.



  • Naczynie żaroodporne do zapiekania to kuchenny niezbędnik.

  • Wykonane jest ze szkła żaroodpornego wysokiej jakości.

  • Naczynie wyposażone jest w wypukłą pokrywę, którą można użyć jako osobne naczynie do podgrzania potrawy.

  • Naczynia żaroodpornego, można używać w piekarniku i mikrofalówce.

  • Wyposażone w uchwyty, jest wygodne w przenoszeniu i wystawianiu potraw z gorącego piekarnika.

  • Naczynie wytrzymuje wysokie i niskie temperatury – od -40 do 400 °C.

  • Naczynia i pojemniki Vega można myć w zmywarce.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby uzyskać kruchą i miękką pieczeń wieprzową czy drobiową, przed wstawieniem do piekarnika należy polać ją około 25 ml wódki, whisky lub spirytusu. Alkohol wyparuje podczas pieczenia, sprawiając że mięso będzie mięciutkie.