Naczynie do zapiekania żaroodporne z pokrywką do piekarnika duże prostokątne Simax 8 l

Brak w magazynie

cena:
75,30 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Naczynie do zapiekania to produkt wielofunkcyjny, który można używać w piekarniku, mikrofalówce, lodówce oraz zamrażarce


Wymiary naczynia żaroodpornego:
- pojemność - 8 l
- długość - 41,6 cm
- szerokość - 26 cm
- wysokość - 16,1 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • LODóWKA
    Lodówka
  • ZAMRAżARKA
    Zamrażarka
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Simax
Identyfikator: 020301196

Opis produktu

Simax to renomowana firma zajmująca się produkcją naczyń ze szkła żaroodpornego. Naczynie do zapiekania z pokrywką, dzbanek, pojemnik, czy szklanka z tej firmy charakteryzuje się precyzją wykonania, jakością i odpornością na wysoką temperaturę (od -40st. C do 300st. C). Naczynia te są wielofunkcyjne. Nadają się do mikrofalówki, piekarnika, a także do lodówki, zamrażarki i zmywarki. Simax produkuje szkło wysokiej jakości, które nie wchodzi w żadną szkodliwą reakcję z żywnością.


Od tej marki pochodzą prostokątne naczynia do zapiekania, które są kuchennym niezbędnikiem. Idealne do przygotowywania pieczeni, czy zapiekanych potraw. Naczynie żaroodporne do zapiekania z pokrywką nadaje się także do przechowywania w nim potraw w lodówce. Są one hermetycznie zamknięte, dzięki czemu zachowują świeżość na dłużej.


  • Naczynie do zapiekania z pokrywką to kuchenny niezbędnik

  • Marka Simax posiada wieloletnie doświadczenie w tworzeniu szkła żaroodpornego o wysokiej jakości

  • Naczynia do zapiekania można używać w piekarniku, mikrofalówce, lodówce oraz zamrażarce

  • Produkty marki Simax można myć w zmywarce

  • Żaroodporne naczynie do zapiekania z pokrywką wytrzymuje wysokie i niskie temperatury - od -40st. C do 300st. C

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Pieczony drób będzie miał apetyczna rumianą skórkę, jeżeli na 10-15 minut przed końcem pieczenia polejemy go kwaśną śmietaną, wymieszaną z mieloną papryką. Podobnie możemy postąpić, wykorzystując sos z pieczonego kurczaka z dodatkiem czubatej łyżki miodu.