Naczynie do zapiekania żaroodporne z pokrywką prostokątne Simax 4,4 l (2,5 + 1,9 l)

Brak w magazynie

cena:
45,90 zł
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Naczynie do zapiekania to produkt wielofunkcyjny, który można używać w piekarniku, mikrofalówce, lodówce oraz zamrażarce


Wymiary naczynia żaroodpornego:
- pojemność - 4,4 l (2,5 + 1,9 l )
- długość - 32 cm
- wysokość - 10,3 cm
- szerokość - 22,8 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • LODóWKA
    Lodówka
  • ZAMRAżARKA
    Zamrażarka
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Simax
Identyfikator: 020301191

Opis produktu

Simax to renomowana firma zajmująca się produkcją naczyń ze szkła żaroodpornego. Naczynie do zapiekania z pokrywką, dzbanek, pojemnik, czy szklanka z tej firmy charakteryzuje się precyzją wykonania, jakością i odpornością na wysoką temperaturę (od -40st. C do 300st. C). Naczynia te są wielofunkcyjne. Nadają się do mikrofalówki, piekarnika, a także do lodówki, zamrażarki i zmywarki. Simax produkuje szkło wysokiej jakości, które nie wchodzi w żadną szkodliwą reakcję z żywnością.


Od tej marki pochodzą prostokątne naczynia do zapiekania, które są kuchennym niezbędnikiem. Idealne do przygotowywania pieczeni, czy zapiekanych potraw. Naczynie żaroodporne do zapiekania z pokrywką nadaje się także do przechowywania w nim potraw w lodówce. Są one hermetycznie zamknięte, dzięki czemu zachowują świeżość na dłużej.


  • Naczynie do zapiekania z pokrywką to kuchenny niezbędnik

  • Marka Simax posiada wieloletnie doświadczenie w tworzeniu szkła żaroodpornego o wysokiej jakości

  • Naczynia do zapiekania można używać w piekarniku, mikrofalówce, lodówce oraz zamrażarce

  • Produkty marki Simax można myć w zmywarce

  • Żaroodporne naczynie do zapiekania z pokrywką wytrzymuje wysokie i niskie temperatury - od -40st. C do 300st. C

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Polska wołowina najczęściej pochodzi z bydła mlecznego i zwykle jest twarda. Aby zmiękczyć mięso na godzinę przez planowaną obróbką termiczną należy skropić je sokiem z cytryny lub przełożyć plasterkami kiwi. Kwas i enzymy zawarte w owocach, sprawiają, że twarde mięso kruszeje.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!