Naczynie żaro / forma do zapiekania z podgrzewaczem ceramiczne kwadratowe Altom Design Mesa 2 l

Zobacz film

Brak w magazynie

cena:
83,90 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Efektowne serwowanie zawsze ciepłych potraw, tylko z naczyniami porcelitowymi na podgrzewaczu marki Altom Design.


Wymiary naczynia:
długość: 30 cm,
szerokość: 24 cm,
wysokość: 12 cm,
pojemność: 2 l

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Altom Design
Identyfikator: 020201215

Opis produktu

Potrawy podane na stół, które nie stygną? Tak, teraz to możliwe z linią naczyń porcelitowych na podgrzewaczu. Naczynia marki Altom Design to doskonały sposób na efektowne serwowanie dań. Za sprawą naczyń do zapiekania z podgrzewaczami możemy utrzymać na dłużej odpowiednią temperaturę, smak oraz aromat przyrządzonych dań, a przy tym oczarować gości efektownym serwowaniem.


  • Linia naczyń porcelitowych na podgrzewaczu to połączenie elegancji oraz walorów użytkowych.

  • Doskonale posłużą nie tylko do przygotowania rodzinnych posiłków, ale również pomogą w efektownym podaniu dań, podczas wystawnych przyjęć.

  • Umożliwia zapiekanie dań w wysokiej temperaturze w piekarniku oraz kuchence mikrofalowej.

  • Uniwersalny, biały kolor naczyń sprawia, że doskonale komponują się z każdą zastawą stołową.

  • Stabilny stojak wykonany ze stali chromowej umożliwia serwowanie gorącej potrawy prosto z piekarnika na stół.

  • Dzięki podgrzewaczom serwowane dania pozostaną ciepłe przez długi czas.

  • Szklana pokrywa wykończona ceramicznym uchwytem sprawia, że można jej używać w piekarniku bez obaw o popękanie.

  • Ujście dla pary redukuje ciśnienie wewnątrz naczynia zmniejszając możliwość wykipienia potrawy.

  • Gładką ceramiczną powierzchnię z łatwością utrzymamy w czystości, bez przeszkód naczynia można myć w zmywarkach.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Pieczony drób będzie miał apetyczna rumianą skórkę, jeżeli na 10-15 minut przed końcem pieczenia polejemy go kwaśną śmietaną, wymieszaną z mieloną papryką. Podobnie możemy postąpić, wykorzystując sos z pieczonego kurczaka z dodatkiem czubatej łyżki miodu.