Zobacz film

Naczynie żaro / forma do zapiekania z podgrzewaczem ceramiczne okrągłe Altom Design Mesa 2,3 l

W magazynie

73,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Efektowne serwowanie zawsze ciepłych potraw, tylko z naczyniami porcelitowymi na podgrzewaczu marki Altom Design


Wymiary naczynia:
- szerokość: 25,5 cm,
- długość: 27 cm,
- wysokość: 15,5 cm,
- pojemność: 2,3 l

Zastosowanie

  • KUCHENKA MIKROFALOWA
    Kuchenka mikrofalowa
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Altom Design
Identyfikator: 020201214

Opis produktu

Potrawy podane na stół, które nie stygną? Tak, teraz to możliwe z linią naczyń porcelitowych na podgrzewaczu. Naczynia marki Altom Design to doskonały sposób na efektowne serwowanie dań. Za sprawą naczyń do zapiekania z podgrzewaczami możemy utrzymać na dłużej odpowiednią temperaturę, smak oraz aromat przyrządzonych dań, a przy tym oczarować gości efektownym serwowaniem.


  • Linia naczyń porcelitowych na podgrzewaczu to połączenie elegancji oraz walorów użytkowych.

  • Doskonale posłużą nie tylko do przygotowania rodzinnych posiłków, ale również pomogą w efektownym podaniu dań, podczas wystawnych przyjęć.

  • Umożliwia zapiekanie dań w wysokiej temperaturze w piekarniku oraz kuchence mikrofalowej.

  • Uniwersalny, biały kolor naczyń sprawia, że doskonale komponują się z każdą zastawą stołową.

  • Stabilny stojak wykonany ze stali chromowej umożliwia serwowanie gorącej potrawy prosto z piekarnika na stół.

  • Dzięki podgrzewaczom serwowane dania pozostaną ciepłe przez długi czas.

  • Szklana pokrywa wykończona ceramicznym uchwytem sprawia, że można jej używać w piekarniku bez obaw o popękanie.

  • Ujście dla pary redukuje ciśnienie wewnątrz naczynia zmniejszając możliwość wykipienia potrawy.

  • Gładką ceramiczną powierzchnię z łatwością utrzymamy w czystości, bez przeszkód naczynia można myć w zmywarkach.

Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Polska wołowina najczęściej pochodzi z bydła mlecznego i zwykle jest twarda. Aby zmiękczyć mięso na godzinę przez planowaną obróbką termiczną należy skropić je sokiem z cytryny lub przełożyć plasterkami kiwi. Kwas i enzymy zawarte w owocach, sprawiają, że twarde mięso kruszeje.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!