Nadziewarka pozioma do kiełbas stalowa, z silikonowym tłokiem Browin 1,5 kg

Brak w magazynie

cena:
179,00 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Nadziewarka / maszynka do kiełbasy jest dla tych, którzy cenią sobie ekologiczne produkty i własnoręczne wyroby wędlin


Zestaw zawiera:
- nadziewarkę,
- 4 lejki w różnych rozmiarach: 14 mm, 18 mm, 21 mm, 25 mm,
- obręcz do montażu lejków,
- korbę,
- śrubę do przytwierdzenia korby,
- solidną przyssawkę do montażu nadziewarki do blatu,
- instrukcję obsługi.
Marka: Browin
Identyfikator: 0204015769

Opis produktu

Cenisz sobie domowe wyroby, bo wtedy masz pewność, że są one smaczne i ekologiczne, niezawierające sztucznych barwników i ulepszaczy. Kiełbasa to chyba jedno z dań, które najczęściej gości na polskich stołach. Nadziewarka do kiełbasy pozwoli Ci na własnoręczne wykonanie tej wędliny.


Z maszynką do nadziewania kiełbasy zrobisz wyrób taki, jaki lubisz – z dobrego gatunkowo mięsa, z ilością przypraw, jaka dla Ciebie jest odpowiednia. Zobaczysz jakie to proste.



  • nadziewarka do kiełbasy jest idealny dla osób, które cenią sobie ekologiczne produkty

  • wykonana z higienicznej stali nierdzewnej, maszynka nie wchodzi w reakcję z mięsem

  • dzięki ręcznej, poziomej nadziewarce łatwo i szybko napełnisz farszem osłonki wędliniarskie

  • maszynka do robienia kiełbasy posiada wytrzymały i odporny na zginanie tłok, pokryty silikonem

  • nadziewarkę do kiełbasy w łatwy sposób utrzymasz w czystości

  • nadziewarka nie nadaje się do mycia w zmywarce


Przed każdym użyciem nadziewarkę należy dokładnie umyć i rozprowadzić łyżeczkę oleju jadalnego na jej wewnętrznej powierzchni. Jest to konieczne, by zapewnić właściwą pracę tłoka i pozwala wydłużyć żywotność urządzenia.



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby uzyskać piękny kolor pisanek nie trzeba sięgać po sztuczne barwniki. Równie dobry efekt można uzyskać stosując naturalne produkty spożywcze.

Kolor żółty otrzymamy dodając do wody z gotującymi jajkami kurkumy lub curry, zielony – liście szpinaku, różowy/czerwony – sok z buraka a niebieski – owoce tarniny lub zastępując wodę wywarem z czerwonej kapusty z dodatkiem łyżki octu.