Nóż do filetowania ryb Altom Design Rock 20 cm z osłoną ostrza

W magazynie

cena:
12,10 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Nóż do krojenia i trybowania mięsa oraz marki Altom Design to nowoczesne wzornictwo i wysoka jakość


Wymiary noża:
- długość 20 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Rock marki Altom Design w skład której wchodzą akcesoria kuchenne, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Rock
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204013297

Opis produktu

Praktyczny nóż do krojenia i odróbki mięsa oraz ryb to narzędzie niezbędne w każdej kuchni. Umożliwia szybkie i wygodne porcjowanie mięsa i ryb oraz oddzielanie go od kości czy ości.


Nóż do trybowania znajduje wszechstronne zastosowanie przy przygotowywaniu posiłków mięsnych oraz ryb. Dzięki niemu łatwo pokroisz mięso na mniejsze kawałki, a przede wszystkim oddzielisz zbędne kości / ości i zanieczyszczenia. Przygotowywanie kotletów, gulaszu czy mięsa drobiowego przy użyciu noża do mięsa będzie dużo prostsze i szybsze.


Nóż do mięsa i ryb z kolekcji Rock to propozycja marki Altom Design, które łączy w sobie praktyczność i niebanalny design. Rękojeść noża jest gumowana, dzięki czemu nóż pewnie i stabilnie leży w dłoni. Kolorystyka noża oraz ostrze stylizowane na skałę sprawiają, że nóż wyglądają niezwykle nowocześnie.



  • Noże do filetowania mięsa i ryb z kolekcji Rock zostały wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, dzięki czemu jest bardzo trwały i odporny na uszkodzenia

  • Nóż pewnie i stabilnie trzyma się w dłoni dzięki rękojeści pokrytej higieniczną gumą

  • Praktyczna osłona na ostrze chroni je przed uszkodzeniem oraz umożliwia zabranie noża w podróż


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Suszone pomidory to fantastyczny dodatek do wielu dań, a także pyszna przekąska. Aby przygotować je w domu, przekrawamy na pól podłużne pomidory (najlepiej odmiany "lima"), posypujemy ulubionymi ziołami i odrobiną soli oraz skrapiamy oliwą z oliwek.

Suszymy w temperaturze 80 stopni z lekko uchylonymi drzwiczkami, do momentu gdy przyciśnięty palcem pomidor nie oddaje płynu (około 6-8 h). Pomidory wkładamy do wyparzonych słoików i zalewamy oliwą z oliwek z dodatkiem ulubionych ziół i ząbkami czosnku.