Nóż do krojenia i trybowania mięsa masarski Altom Design Rock 20 cm z osłoną ostrza

W magazynie

cena:
12,10 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Nóż do krojenia i trybowania mięsa marki Altom Design to nowoczesne wzornictwo i wysoka jakość


Wymiary noża:
- długość 20 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Rock marki Altom Design w skład której wchodzą akcesoria kuchenne, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Rock
Marka: Altom Design
Identyfikator: 0204013297

Opis produktu

Praktyczny nóż do krojenia i odróbki mięsa to narzędzie niezbędne w każdej kuchni. Umożliwia szybkie i wygodne porcjowanie mięsa oraz oddzielanie go od kości i chrząstek.


Nóż masarski znajduje wszechstronne zastosowanie przy przygotowywaniu posiłków mięsnych. Dzięki niemu łatwo pokroisz mięso na mniejsze kawałki, a przede wszystkim oddzielisz zbędne kości i zanieczyszczenia. Przygotowywanie kotletów, gulaszu czy mięsa drobiowego przy użyciu noża do mięsa będzie dużo prostsze i szybsze.


Nóż do mięsa z kolekcji Rock to propozycja marki Altom Design, które łączy w sobie praktyczność i niebanalny design. Rękojeść noża jest gumowana, dzięki czemu nóż pewnie i stabilnie leży w dłoni. Kolorystyka noża oraz ostrze stylizowane na skałę sprawiają, że nóż wyglądają niezwykle nowocześnie.



  • Noże do mięsa z kolekcji Rock zostały wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, dzięki czemu jest bardzo trwały i odporny na uszkodzenia

  • Nóż pewnie i stabilnie trzyma się w dłoni dzięki rękojeści pokrytej higieniczną gumą

  • Praktyczna osłona na ostrze chroni je przed uszkodzeniem oraz umożliwia zabranie noża w podróż


Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Papryki dzielimy na żeńskie i męskie. Jak je odróżnić? Męskie papryki mają od spodu trzy a żeńskie cztery wierzchołki. Żeńskie papryki są słodsze i idealnie nadają się do serwowania na surowo. Męskie zaś są smaczniejsze po ugotowaniu czy upieczeniu.